banner102

Müdür Kâtip Er’e duygusal veda

Pınaraltı İlk/Ortaokulu Müdürü KâtipEr 40 yıl 9 ay 12 gün hizmet ettiği Türk eğitim camiasındaki görevinden 01.01.2020 tarihi itibariyle 65 yaşını doldurması nedeniyle emekliye ayrıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Ocak 2020 Cuma 16:30
Müdür Kâtip Er’e duygusal veda

Müdür Katip Er için bir veda yemeği programı düzenledi.Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu öncülüğünde Of Sahil Hasbahçe Restoranda düzenlenen yemeğe Şube Müdürleri Numan Turan, Süleyman Bedir, Okul ve Kurum Müdürleri, Of Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Yüksel Yaşar katıldı.

Veda Programı akşam yemeğinin yenilmesi ile başladı. Yemeğin ardından program Kâtip Er için hazırlanan slayt sunumuyla devam etti.  Sunumun ardından emekliye ayrılan Pınaraltı Okulu Müdürü Katip Er duygularını belirten bir konuşma yaptı. Kâtip Er konuşmasında, “ Gerçekten çok duygulandım. Onun için çok konuşamayacağım. İlçe Milli Eğitim Müdürümüze böyle güzel bir program tertip ettiği için ve siz değerli müdürlerimizin katılımlarımız de katılımları için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekten insanın uzun yıllar birlikte çalıştığı arkadaşlarıyla veda ederken de bir arada olması çok mutluluk verici bir olay. Birlikte çok güzel hizmetler yaptık. Allaha şükürler olsun ki yüzümüzün akıyla görevimizi tamamladık. İstemeyerek de olsa kırdığım arkadaşlarım olmuşsa hepsinden özür diliyorum, haklarını helal etmesini talep ediyorum. Varsa benim hakkım helal ediyorum. Sizlere bundan sonraki eğitim hayatınızda başarılar diliyorum.”dedi.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da yaptığı konuşmada,” Ne mutlu ki Kâtip hocam alnının akıyla görevini tamamladı. Allah hepimizede nasip etsin. Kâtip beyle bizim hayatımız birçok kez kesişti. Yıllar önce Of’a geldiğimde idareciliği düşünmediğimde idareciliği gündemime aldıran oldu. Biz kendisinden, çalışmasından her zaman memnun kaldık. Rabbim de kendisinden razı olsun. İlçemiz eğitimine yaptığı katkılar nedeniyle kendisine teşekkür ediyorum. Eğitimcinin emeklisi olmaz, izinlisi olur. Onu da izine ayrılmış kabul ediyoruz. Onun bilgi ve tecrübelerinden her zaman faydalanacağız. Allah; ailesiyle bundan sonraki hayatında sağlık, sıhhat, mutluluk içinde bir hayat geçirmeyi nasip etsin.” sözleriyle duygularını ifade etti.

Okul Müdürleri de emekliye ayrılan Pınaraltı Ortaokulu Müdürü KatipEr ile ilgili yaşadıkları anıları paylaştılar. Konuşmaların ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Katip Er’e plaket ve hediye tablo takdim etti. Okul Müdürlerinin hediyesini İsmail Yıldırım İlkokulu Müdürü Rıza Ercihan takdim etti. Bir süre çay içip sohbet edildikten sonra toplu fotoğraf çekimiyle program sona erdi.


Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 03.01.2020 16:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90