banner102

Müdür Zengin’den Of Medya Derneği’ne ziyaret

İşkur Trabzon İl Müdürü Oflu hemşerimiz Adnan Zengin Of Medya Derneği’ni ziyaret ederek dernek üyeleri ile sohbet etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
14 Şubat 2017 Salı 08:08
Müdür Zengin’den Of Medya Derneği’ne ziyaret

Dernek Başkanı Ahmet Muratoğlu, Başkan Yardımcıları İzzet Keleş ve Ömer Alkan, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Yaşar, İmdat Osmanoğlu, Mustafa Yaşar ve Murat Gözütok tarafından karşılanan Zengin, İşkur’un faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

İşkur tarafından uygulanan Toplum Yararına Projeler ile çok sayıda işsize iş imkanı sunduklarını belirten Zengin; “Toplum Yararına Projeler maalesef belirli süreli projelerdir. Çok uzun çalışma imkanı yok. Ancak İş Başı Eğitimi Projelerimiz var. En az iki çalışanı olan firmalarımız ve işverenlerimiz bu projelerimizden yararlanabiliyor. İşkur olarak bu proje kapsamında çalışan kişilerin 6 ay boyunca SGK ve Maaş giderlerinin tümünü karşılıyoruz. Bu süre içerisinde işverenlerimiz çalıştırdıkları kişilere kendi işleriyle alakalı eğitim veriyorlar. Altı aylık eğitim sürecinin ardından işverenlerimizden o kişiler 6 ay daha çalıştırmalarını istiyoruz. Zaten işverenlerimiz de bu süreçte işi öğrenen kişileri çalıştırmaya devam ediyorlar. Böylece iş sahibi olmak isteyenlere uzun vadeli iş imkanı da sağlamış oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Meydanın çok önemli bir unsur olduğunu ifade eden Zengin; “İşkur olarak yaptığımız bu çok önemli katkıları maalesef kamuoyuna yeteri kadar anlatamıyoruz. Çok sayıda işverenimiz bu projelerden haberdar değil. O nedenle sizlerden bu projelerimizin kamuoyuna duyurulması konusunda bizlere yardımcı olmanızı istiyoruz” diye konuştu.

Müdür Zengin’in ziyaretinden mutluluk duyduklarını ifade eden Dernek Başkanı Ahmet Muratoğlu ve Dernek Yöneticileri ziyareti nedeniyle kendisine teşekkür ettiler.

Son Güncelleme: 14.02.2017 08:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
osman 2017-02-16 14:22:13

Benim anlamdığım adammı vurdunuz da içeri düştünüz.Gazetecsiniz biraz gülümseyin

banner90