banner102

Müdürler 2. dönem için toplandı

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurum müdürleri ile 2019-2020 eğitim öğretim yılının 2. dönemini görüşmek, planlama ve istişarede bulunmakamacıyla toplantı tertip etti. Şube Müdürleri Numan Turan ve Süleyman Bedir’in de katıldığı toplantının açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu yaptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
29 Ocak 2020 Çarşamba 14:07
Müdürler 2. dönem için toplandı

Müdür İdris Kabahasanoğlu konuşmasında, “ Rabbimize şükürler olsun ki kazasız belasız bir yarıyılı geride bıraktık. Aynı hassasiyetle ikinci dönemi tamamlamayı umuyoruz. Sayın Valimizin de Müdürler toplantısında belirttiği gibi okul servislerinin sıkı takip edilmesi öğrencilerimizin güvenliği için önem arz ediyor. Öğrenci ve velilerimizle yakın işbirliği içindeki çalışmalara daha çok önem verelim. Bir plan ve program dahilinde veli ziyaretlerinde bulunalım. Bu tür davranışlar hem öğrencinin başarısını artıracak belki de ileride yaşanması muhtemel ailevi sorunların önlenmesine yardımcı olacaktır. İkinci dönem daha yoğun ve hızlı geçecektir. DYS kurslarındaki öğrencilerimizin devam takiplerinive kursların sağlıklı işlemesi için gerekli takipleri yapalım. Belirli gün ve haftalarda görevli okullar planlamasını ve çalışmalarını şimdiden gözden geçirsinler. Özellikle bu yıl 6.sını düzenleyeceğimiz  İstiklal Marşı’nın güzel okunma yarışması için tüm okullarda elemeler yapılarak daha fazla öğrencimize İstiklal Marşı’nı ezberletmeye çalışalım. Eş durumu tayinleri ve diğer nedenlerle boş olan kadrolar için ihtiyaçlar tespit edilip okullar açılmadan yerlerine öğretmen görevlendirelim. Okullarda kullanılan; su, elektrik ve doğalgaz gibi kaynakların daha verimli ve tasarruflu kullanılmasına dikkat edelim. Katılımlarınız nedeniyle hepinize teşekkür ediyor, eğitim-öğretim yılımızın 2. Döneminin kazasız, belasız, başarılı geçmesini Rabbimden temenni ederim.” Diyerek düşüncelerini ifade etti.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurum müdürleri ileyapılan  2019-2020 eğitim öğretim yılının 2. dönemini planlama ve istişare toplantısı okul ve kurum müdürlerin de katılımıyla Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

Son Güncelleme: 29.01.2020 14:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90