banner102

Müdürler iftarda buluştu

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu okul ve kurum müdürleriyle iftarda bir araya gelerek eğitim öğretim konusunda istişare yaptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Haziran 2018 Salı 14:03
Müdürler iftarda buluştu
Her yıl geleneksel olarak tertip edilen “Geleneksel Müdürlerle İftar” bu yıl da okul ve kurum müdürlerin katılımıyla yapıldı.

Of Anadolu İmam Hatip Lisesi yemek salonunda yapılan iftar programında İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu bir açılış konuşması yaptı. Kabahasanoğlu konuşmasında, “Rabbimize şükürler olsun ki kazasız belasız bir eğitim öğretim yılını geride bıraktık. Herkes elinden gelen gayreti göstererek kayda değer bir olumsuzluk yaşamadık. Ramazan birlik ve beraberlik ayıdır. Bizle Of eğitim ailesi olarak böyle bir ve beraber oldukça daha güzel başarılara imza atacağız inşallah. Bugün burada yıllarca ülkemizin ve ilçemizin eğitime hizmet etmiş aynı zamanda bize hocalık da yapmış olan Şehit Ahmet Türkkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ali Sabri Korkmaz hocamıza bir nevi veda ediyoruz. Kendileri yaş haddinden dolayı emekli oluyor. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında sağlıklı, huzurlu, mutlu ömürler diliyorum. Önümüzdeki bayramın herkese hayırla getirmesini Rabbimden temenni ediyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Şehit Ahmet Türkkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ali Sabri Korkmaz da yaptığı veda konuşmasında,” Hayatta her şeyin bir sonu vardır. Görevimiz süresi içerisinde işimizi en iyi şekilde yapmaya gayret ettik. Şimdi bayrağı yeni heyecanlara bırakıyoruz. Öğretmenin emekliliği gelir ama emeklisi olmaz. Bilgi ve tecrübelerimizi toplumla paylaşmaya devam edeceğiz. Görev sürem içinde bana her zaman destek olan eşime, mesai arkadaşlarıma, müdürlerime, mülki amirlerime teşekkür ediyor.Şimdiden yaklaşan bayramınızı tebrik ediyorum.” diyerek duygularını belirtti.

Konuşmanın ardında İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu emekliye ayrılacak olan Müdür Korkmaz’a “Besmele “yazan tablo hediye etti. Akşam ezanının okunmasıyla iftar yapan müdürler iftar sonrası çay içerek sohbet ettiler. İftar programı Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun başkanlığında Şube Müdürleri Süleyman Bedir, Numan Turan, okul ve kurum müdürlerinin katılımıyla yapıldı.






Son Güncelleme: 12.06.2018 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90