banner102

Muharrem İnce Of'tan Hükümete Seslendi!

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve beraberindeki Trabzon Milletvekili adayları Of İlçesine gelerek İlçe Teşkilat binalarını ziyaret edip partililerle bir süreliğine sohbet ettiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
16 Nisan 2015 Perşembe 00:51
CHP Of İlçe Teşkilatında partilerle kısa süreli sohbet edip Of Belediye meydanında seçim otobüsü üstünde, meydana toplanan CHP'lilere seslenen Muharrem İnce, "Anadolu'da bir ilçede konuşursan tarım veya hayvancılık konuşursun, fakat Of ta konuştuğumuz zaman dış siyaset konuşursun çünkü Oflu her yerde inşaat yapar." dedi.

Bu iktidarın uyguladığı dış politikanın Türkiye'ye milyarlarca dolar liralık zarar ettirdiğini iddia eden İnce, "Tayyip Erdoğan bir zamanlar 'Allah'ın ürününe kota mı olur' diyordu. Ama şimdi 750 topla 350 al. 4 senedir 12 kuruşluk desteklemeye 1 kuruş zam yapılmadı ve köylü, çaycı, üretici perişan oldu." diye ifade etti.

Kısaca güncel konulara da değinen İnce, "Adliyede savcımız, okulda öğretmenimiz, Musul'da konsolosluğumuz, Türbede Süleyman Şah ve direkte elektriğimiz korunamıyor." diyerek hükümeti eleştirdi.

'Rahmetli Necmettin Erbakan, Bülent Ecevit, Alparslan Türkeş ve Turgut Özal ile onların Partileri bir elin 5 parmağı gibidir' diyerek benzetme yapan İnce, "Kimisi serçe, kimisi işaret kimisi de baş parmaktır. Ama Ak Parti beş parmaktan sıyrılan altıncı parmak gibidir. Bunlar Kur'an ile dalga geçtiler, bunlar liderlerinin doğduğu memleketi Mekke ve Medine gibi mübarek ilan ettiler." diyerek Ofluları okçular gibi davranıp hedefi 12 den vurmasını isteyip konuşmasına son verdi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 16.04.2015 00:57
Anahtar Kelimeler:
Muharrem İnce
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
oflu 2015-04-16 07:05:22

yürekli adam cesur yürek gerçekten bunları hakeden bir vekil muharrem bey..

Avatar
Ey gidi ey 2015-04-16 23:20:12

İnsanlığı kimseye vermezsiniz şimdi c h p peşinemi düştünüz yazık nabızda kalmadı kalpde yok zaten şimdi c h p haberini yapıyorsunuz

Avatar
nedim 2015-04-16 23:54:19

ofun nabzı niye chp haberi yapıyorsunuz ayıp değilmi? bak akpli ampul hasanın biri ne hallere düştünüz diye soruyor. haşa kurana hakaret eden akpli egemen bağış, peygambere kibir yaptı diyen tayyibin sağ kolu akpli efgan alanın habereini yapsanıza.......

Avatar
Hayrettin Doğan 2015-04-20 20:17:58

ofun nabzı SAADET Partisinin haberini de yapar Chpnin haberini de yapar Akpnin de..! Sonuçta habercilik anlayışı budur biz bu görüşü benimsiyoruz diye bir yazı mı yazdı da eleştiriyorsunuz. akpnin haberini yapınca niye birşey demiyorsunuz hani demokratik bir millettiniz..Asıl size yazık neyi niye eleştirdiğinizi bilmiyorsunuz!!

banner90