banner102

Muratoğlu ailesine acı haber!

Malatya’nın Arapgir ilçesine misafir olarak giden 30 yaşındaki Yunus Emre Muratoğlu serinlemek için girdiği gölete boğuldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Temmuz 2017 Perşembe 00:06
Muratoğlu ailesine acı haber!
Edinilen bilgiye göre, Arapgir ilçesine misafirliğe giden Yunus Emre Muratoğlu (30), arkadaşları ile birlikte Bolpınar göletine girdi. Bir süre sonra suda kaybolan şahsın arkadaşları durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, itfaiyeden yardım istedi. Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı su altı arama kurtarma ekipleri gölette arama başlattı. Kısa süre sonra Muratoğlu’nun cansız bedeni bulunarak kıyıya çıkarıldı. Muratoğlu'nun cenazesi otopsi için morga kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Muratoğlu'un cenazesi Of İrfanlı Mahallesi Kalyon Mevkii Fatih Camiinde kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedildi.

Of'un Nabzı ailesi olarak Yunus Emre kardeşimize Allah Zülcelal ve Tagaddes Hazretlerinden Rahmet, tüm sevenlerine Sabr-ı Cemil niyaz ediyoruz.


Son Güncelleme: 13.07.2017 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90