banner102

Muratoğlu'ndan Gazeteciler Günü Mesajı

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu Türkiye'de her yıl kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili yazılı mesaj yayımladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
10 Ocak 2021 Pazar 17:40
Muratoğlu'ndan Gazeteciler Günü Mesajı
Bütün mesleklerin olduğu gibi gazetecilik mesleğinin de bütün insanlığın saadeti için gayret gösteren bir meslek olduğunun altını çizen İlçe Başkanı Muratoğlu, "Dünyada insanlığa yön veren en büyük etkenlerden biri de Medyadır. Bu kadar önemli bir mesleğin kişisel ve dünyalık ihtiraslar uğruna kullanılması maalesef huzur ve saadetin yok olmasına yeterli bir sebep olmaktadır. Bunun için gazetecilerin yaptığı görev çok önem arz ettiği kadar sorumluluk ta gerektirmektedir. Bu anlamada insanlığın saadeti için çalışan  bütün gazetecilerin gününü kutlar, hayırlı çalışmalarında başarılar dilerim." dedi.

Son Güncelleme: 10.01.2021 17:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90