banner102

Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 84. Of’ta yılında anıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 84. yılında Of'ta düzenlenen programlarıyla anıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
10 Kasım 2022 Perşembe 18:10
Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 84. Of’ta  yılında anıldı

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk için ilk anma töreni Of Hükümet Konağı önünde düzenlendi. Buradaki törende Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer ve Of Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk, Atatürk Anıtı’na Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerini sundular.

Çelenk sunumunun ardından saat 09.05’te sirenlerin çalmasıyla iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu.

Anıt önü programının ardından resmi anma programına Fatih Sultan Mehmet Ortaokulun’da yapıldı. Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu konferans salonunda yapılan anma programı  saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma okul öğrencilerinden Emine Gür tarafından yapıldı. Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından Atatürk ile ilgili şiir ve oratoryo gösterimi yapıldı. Müzik Öğretmeni Nurten Satılmış ve öğrencilerinin koro gösterisi ile anma programı sona ererken katılımcılarla günün anısına okulun önünde fotoğraf çekimi yapıldı.

Programa Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Of Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, daire amirleri siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90