banner102

Mustafa Saral Dualarla Defnedildi

Dün akşam saatlerinde vefat eden Of Çamlıtepe Mahallesi sakinlerinden Merhum Alaybey oğlu Mustafa Saral (83) İkindi namazına müteakiben İrfanlı Mahallesi Kalyon Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Çamlı Mahallesinde aile mezarlığına defnedildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Şubat 2016 Cumartesi 17:37
Alaybey oğlu Mustafa Saral 83 Yaşında Vefat Etti

2014 Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı olan İrfan Saral, Yalçın Saral, Metin, Kenan ve Orhan Saral kardeşlerin babaları olan Mustafa Saral, dualar eşliğinde kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedildi.

Fatih Camii İmam Hatibi Yahya Sula’nın kıldırdığı cenaze namazına Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Kurt ve İl Yönetim kurulu Üyeleri, Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Of AGD İlçe Başkanı Hasan İnan, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Ak Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Hacıkerimoğlu, Of Ticaret ve Sanayii Odası Başkanı Erdal Saral, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, İşadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 13.02.2016 18:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Omer ulusoy 2016-02-16 01:36:20

Allah rahmet eylesin basiniz sagolsun

Avatar
Halimkaya 2016-02-16 12:38:57

Al aha rahmeteylesin

Avatar
Hafiz cavus 2016-02-16 18:54:19

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun başınız sağolsun Rahmi arkadaşım

banner90