banner102

“NEZAKET VE EFENDİLİK ŞİARIMIZ OLACAK “

Saadet Partisi Of İçe Teşkilatının düzenlediği Aday Tanıtım programında konuşma yapan Milli İttifak 1. Sıra Milletvekili adayı Muhittin Hamdi Yıldırım 'Nezaket ve efendilik şiarımız olacak" dedi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Nisan 2015 Cuma 19:08

Saadet Partisi  Of İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 7 Haziran 2015 milletvekili seçimleri aday tanıtım toplantısı Of  Belediye Konferans Salonunda  yapıldı. Program öncesi Of esnafını tek tek ekipler halinde dolaşarak programa davet eden Saadet ve BBP ekipleri, sahadaki gövde gösterisini Of Belediye Konferans salonuna taşıyarak seçimler öncesi ilk aday tanıtım toplantısını yaptılar.  

İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını BBP Of İlçe Başkanı Numan Harputoğlu yaptı. Kısa bir selamlama konuşmasından sonra kürsüye Saadet Partisi Of ilçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu çıktı. Konuşmasında 7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çeken Vahapoğlu, Büyük Birlik Partisi ile yaptıkları ittifakın Türkiye için yararlı olacağını ifade etti.

Programda ayrıca Büyük Birlik Partisi Merhum Lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile Milli Görüş Lideri Merhum  Necmettin Erbakan hocanın geçmişlerine dair bir slayt gösterisi izleyicilere sunuldu.

Milli İttifak Trabzon adaylarının katılımı ile gerçekleştirilen programda adaylar sahneye çıkarak birlikte katılımcıları selamladılar. Daha sonra adaylar adına Yahya Aksu ve Muhittin Hamdi Yıldırım birer konuşma yaptılar.

Adaylardan Yahya Aksu kısa bir teşekkür konuşması yaparken, Muhittin Hamdi Yıldırım ise gündemi değerlendiren bir konuşma yaptı.

Artık Trabzonlu kardeşim oyum boşa gidecek diye düşünmesin diyerek konuşmasına başlayan Yıldırım, "Oyunuz boşa gitmeyecek artık, çünkü Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi olarak milletimizin önüne yeni bir çıkış yolu koyduk. Allah’ın lütfuyla bir araya geldik ve Milli bir İttifak kurduk. Bizler siyaseti inandığımız değerler için, milletimiz için ve halkımızın iki cihan saadetine kavuşması için yapıyoruz. Hepimiz bu milletin evlatlarıyız. Aynı bahçenin çiçekleriyiz. Bütün çabamız gelecek nesillerimize mutlu, müreffeh ve tarihine yakışır kalkınmış bir ülke bırakmaktır” dedi.

DÖRT BİR TARAFIMIZ ATEŞ ÇEMBERİ HALİNE GELMİŞTİR

Mevcut iktidarın 13 yıllık karnesini çıkardıklarını söyleyen Yıldırım, konuşmasına şu şekilde devam etti:

 “Önce dış politikadan başlayarak Trabzon a kadar gelelim; Türkiye maalesef tam bir dış politika faciası yaşamaktadır. Dört bir tarafımız ateş çemberi haline gelmiştir. Ermeniler dahi birçok ülkede 1915 olaylarını soykırım olarak kabul ettirmişlerdir. Bu ne hazin bir tablodur.

APONUN AĞZINDAN ÇIKACAK BİR ÇİFT SÖZE MAHKUM EDİLDİK

İç barış konusuna gelirsek; Maalesef mevcut iktidar 13 yıllık politikaları neticesinde, iç barışı duman edip havaya uçurmuştur. Her fert kendini baskı altında hissetmektedir. 2007 seçimlerinde yapacağım ama yaptırmıyorlar. 2011 seçimlerinde darbe var balyoz var Ergenekon var diyerek ve milleti kutuplaştırarak iç barışı bozmuştur. Şimdi ise 3 yıldan beri terörist başı ile önceleri görüştüğünü inkar ederek, daha sonra  müzakere ettiğini beyan edip, terörist başını resmi muhatap kabul ederek top yekûn halkımızı aponun ağzından çıkacak bir çift söze mahkum etmiştir.

EKONOMİMİZDE SANAL BİR RAHATLAMA VAR

13 yıldan beri borçlanmaya dayalı olarak uygulanan neoliberal politikalar, ithalatı azdırarak sanal bir rahatlama getirmiştir. Ülkemizin kalkınma hızı %2,5 civarındadır. Cumhuriyet döneminde böyle bir şey görülmemiştir.650 milyar Dolar iç ve dış borç stoku önümüzde durmaktadır.55 Milyar lira  bu yıl faiz ödenecektir. Ayrıca 13 yılda 600 milyar lira civarında faiz ödemesi de yapılmıştır. Tek karımız İMF ye olan borcumuzun ödenmesidir. Ama bu borçlar ortada durmaktadır.

BÜYÜK EĞİTİM FACİASI YAŞANMAKTADIR

Ülkemizde çok büyük bir eğitim faciası yaşanmaktadır.13 yıl önceki ahlaki tutarlılığımız dahi bu iktidarın yaz-boz eğitimi sayesinde yok edilmiştir. Gençlik eğitimde girdiği kabın şeklini almaktadır. Ben Din Görevlileri Birliği Derneği Genel Başkanı olarak diyorum ki Milli Eğitim manevi esaslara göre baştan sona yeniden tanzim edilmelidir.”

NEZAKET VE EFENDİLİK ŞİARIMIZ OLACAK

Konuşmasının sonunda kardeşlikten bahseden Yıldırım, “Biz Milli İttifak adayları olarak şunu Trabzonlulara deklere ediyoruz; Kibirlenme ve istikbar politikaları değil, tevazu ve kardeşlik politikası güdeceğiz. Mecliste ve kamuoyunda gerginlik ve kutuplaştırma politikaları değil; kucaklama ve hoşgörü politikaları güdeceğiz. İki yüzlü politikalar değil; olduğumuz gibi görünen samimiyet politikaları güdeceğiz. Mağduru oynama ve acındırma değil; ciddiyet ve kararlılık politikaları güdeceğiz. Borçlanma değil üretime yönelik politikalar güdeceğiz. Şahsi çıkar için değil; milletin selameti için çalışacağız. Yönetimde dağıtma değil; toparlama ve bütünleştirme politikaları güdeceğiz. Üslüpta çekişme değil; nezaket ve efendilik şiarımız olacak” dedi.      

Programın finalinde ise Büyük Birlik Partisi Trabzon il Başkanı Mustafa Aksoy ile Saadet Partisi Trabzon il Başkanı Cevat Kurt'un selamlama konuşmaları ile program sona erdi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 25.04.2015 13:04
Anahtar Kelimeler:
Muhiddin Hamdi Yıldırım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90