banner102

Of Adliyesinde Neler Oluyor?

Of Hükümet konağının birinci katında hizmet veren adliyede işler çığırından çıkmaya başladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Mart 2015 Perşembe 11:49
Of Adliyesinde Neler Oluyor?
Beş Hakim ve savcının bulunduğu adliyede bir tek duruşma salonu var. Çaykara, Dernekpazarı, Hayrat ve Of ilçelerinin Tüm Tapu ve kadastro davalarının görüldüğü ilçede hakim odaları duruşma salonuna döndü. Mahkeme kalemleri ikisi bir odaya konulmuş dosya yoğunluğundan işlemez hale geldi.

Bekleme salonu ise her an olay çıkacak gibi, davacı ve davalı diz dize ve bazen yan yana oturuyor. Bazen yaşlılar arasında sözlü sataşmalar küfürleşmelere kadar gidebiliyor. Fiziki yetersizlik yetkililerin elini kolunu bağlamış. İlçe seçim müdürlüğü bile Kütüphane binasının üçüncü katına taşınmış icra müdürlüğünde dosya yoğunlu hat safhada.

Bütün bu olumsuzlukların sonucu gerek kurum çalışanları gerekse vatandaşları olumsuz yönde etkilediğini söyleyen duyarlı insanlar, çözüm için bir şeylerin yapılması gerektiğini söylüyor.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 05.03.2015 11:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cevahiroğlu fatih 2015-03-18 10:10:08

Güzel ve yerinde haber.

Avatar
Dursun Ali 2015-06-04 21:15:55

Bütün davalar görülmeden ileri tarihe erteleniyor sen git gel hiç önemli değil

banner90