banner102

OF AGD'den Eğitime Katkı Kermesi

Anadolu Gençlik Derneği Of Şubesi bünyesinde bulundurduğu gençlerin eğitimine katkı için 3 günlük kermes düzenledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
29 Nisan 2016 Cuma 03:17
OF AGD'den Eğitime Katkı Kermesi

Of İlçesi Atatürk Bulvarında (Eski Dergah Pastanesi yeri, Kilpa yanı) gıda üzerine satışların yapıldığı kermes, 28 Nisan Perşembe günü başlayıp 30 Nisan Cumartesi günü tamamlandı.

Kermes hakkında Of'un Nabzı'na değerlendirmede bulunan Of İlçe Başkanı Hasan İnan, "Kermesimizi  bünyemizde bulundurduğumuz gençlerimizin, Milli ve Manevi değerlere bağlı bir genç olarak yetiştirilmelerine katkı sağlama adına düzenledik. Bu anlamda kermesimize pasta, börek, tatlı ve diğer yiyecek çeşitlerini getirerek katkı sağlayan bütün vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca kermesimize gelerek katkı sağlayanlara da ayrıca teşekkür ediyorum. İnşAllah maddi ve manevi destek veren kardeşlerimizin vesilesi ile Anadolu Gençlik Derneği olarak Milli ve Manevi değerlere bağlı gençler yetiştireceğiz." diyerek kermese maddi ve manevi destek veren bütün vatandaşlara teşekkür etti. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 03.05.2016 00:18
Anahtar Kelimeler:
Hasan İnan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90