banner102

Of AGD'den Fetih Gecesi Programı

Anadolu Gençlik Derneği tarafından 81 il, 600 farklı noktada Mekke'nin Fethinin 1388'inci yıldönümü coşkuyla kutlanırken, Of İlçesinde de AGD Of Şubesi tarafından yapılan program ile kutlandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Ocak 2019 Salı 17:21
Of AGD'den Fetih Gecesi Programı

Of AGD Konferans Salonunda yapılan Fetih Gecesi programı Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Of Şubesi İlçe Başkanı Hasan İnan açılış konuşması yaptı. Peygamberimizin (S.A.V.) zulümle mücadelesi konusunda yaptığı kısa konuşmada, her Müslümanın bu mücadelede yer alma zorunluluğunun olduğunu söyledi.

Açılış konuşması sonrası Merhum Erbakan hocanın zulüm ve zalimlere karşı meclis kürsüsünden söylediği sözleri içeren kısa bir video yayınlandı. Program; Sugeldi Kur'an Kursu örencisi Musa Akyüz tarafından söylenen Mekke konulu ilahiler ve günün anlamı konulu sinevizyonun ardından Ahmet Bayraktar hocanın 'Mekke'nin fethi ve Peygamberimizin (S.A.V.) zulümle mücadelesi' konulu sunumuna geçildi.

HEDEFİMİZ  İLÂYI KELİMETULLAHTIR

'Yeryüzünde zulmüm tamamen ortadan kalkması ve Hakka dayalı adil bir düzenin kurulması için ömrümüzün sonuna kadar bütün Müslümanlar olarak birlik olup mücadele etmemiz gerekiyor' diyen Ahmet Bayraktar, "Mekke'nin fethini anlamak için Peygamberimizin (S.A.V.) zulüm ve zalimlerle olan mücadelesini çok iyi bilmemiz gerekiyor. Bu mücadeleyi iyi bilirsek ülkemizde ve dünyada yaşadığımız zulmün çaresini bilir, ona göre mücadele ederiz." dedi.

ZALİMLERİN OYUNCAĞI OLDUK!

Günümüzde başımıza gelen bütün sorunların kaynağının, gereği gibi Allah'ın (CC) Kelamını ve Peygamberimizi (S.A.V.) yaşantısını anlayamadığımızdan kaynaklandığını ifade eden Bayraktar, "Maalesef yeryüzü kan ve gözyaşı içinde zalimlerin zulmüyle çalkalanmaktadır. Müslümanlar olarak bizler ise, değil zulümle mücadele etmek, zalimlerin oyuncağı olup onlara hizmet eder duruma geldik. Zulme ve zalimlere karşı Peygamberimizin (S.A.V.) yaptığı mücadele şekli ve kuralları ile mücadele etmemiz gerektiğini bildiğimiz halde, zalimlere maşa olup onların oyunlarında gönüllü oyuncu olduk. İçimizdeki sorunları zalimlere danışarak ve desteklerini alarak çözmeye kalktığımız için başımızdan sorunlar eksik olmuyor. ABD ile stratejik ortak olabiliyor, fakat İslam ülkeleri ile bir araya gelip İslam Birliği'ni harekete geçiremiyoruz. Gerek yaşantıları ve gerekse sistemlerinde sorun olduğunu bahane edip 'Bu İslam ülkeleri ile mi bir araya geleceğiz' diyor, fakat ABD, Rusya ve diğer Kafir ve zalim olan ülkeler ile bir araya gelmede sorun görmüyoruz. " diyerek bu düşüncelerin inancımıza uymadığını ve Peygamberimizin (S.A.V.) zulüm ve zalimlerle olan mücadelesi ile eşleşmediğini söyledi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 10.01.2019 14:43
Anahtar Kelimeler:
AgdOfAhmet Bayraktar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90