banner102

OF AGD'den Geleneksel Hamsi Şöleni

Anadolu Gençlik Derneği Of Şubesi bünyesinde bulundurduğu yurt öğrencileri ile düzenlediği ve bu yıl birincisinin yapıldığı Geleneksel Hamsi Şöleni Of Kirazgöl Mesire alanında gerçekleştirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
25 Ekim 2015 Pazar 22:32

Olumsuz hava şartlarına rağmen öğrencilerin büyük bir kısmının iştirak ettiği hamsi şölenine Anadolu Gençlik Derneği Of İlçe Başkanı Hasan İnan ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Düzenledikleri etkinlik hakkında Of'un Nabzı'na açıklama yapan AGD Of İlçe Başkanı Hasan İnan, "Yaptığımız bu etkinliğin amacı gençler ile bir arada bulunarak farklı bölge ve kimlikteki gençlerimizle kaynaşmaktır." dedi.

İNANCIN TEMELİ AHLAKTIR

Hafta içi yoğun bir eğim ile stres içerisinde günlerini geçiren gençlere bir nebze olsun moral vermek ve bu stresten uzaklaştırmak için bu tür etkinliklere devam edeceklerini söyleyen İnan, "Milli ve Manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirme gayesi ile kurulmuş bir derneğin bünyesinde imkanlarımız nispetinde genç yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu gençlerin hem kendilerine hemde insanlığa faydalı olabilmeleri için de ilk yapılması gerekenin Milli ve Manevi değerlerin aşılanmasıdır. Alt yapısı bu değerler ile donatılmayan bir gencin üzerine ne yüklersen yükle bu ne kendisi nede insanlık için fayda sağlamayacaktır. Çünkü inancın temeli Ahlak, ahlakın da koruyucusu Maneviyattır." diyerek bu değerlere sahip neslin dil, din, ırk, görüş ayırt etmeksizin bütün insanlığa faydalı olacağını söyledi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 25.10.2015 22:42
Anahtar Kelimeler:
Hasan İnan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90