banner102

Of AGD'den Kaymakam Fırat'a Ziyaret

Anadolu Gençlik Derneği Of İlçe Başkanı Hasan İnan ve Yönetim Kurulu üyeleri Of Kaymakamı Eyüp Fırat'ı makamında ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundular.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
31 Mart 2017 Cuma 15:02
Of AGD'den Kaymakam Fırat'a Ziyaret
Kaymakam Eyüp Fırat'ı makamında ziyaret eden Of AGD Yönetim Kurulu üyeleri, dernek çalışmaları hakkında kısa süreli bilgilendirmede bulunup, genel çalışmalar hakkında sohbet ettiler.

Of AGD Liseler Komisyonunun liseli öğrencilere yönelik düzenleyeceği Futbol turnuvası hakkında Kaymakam Fırat'ı bilgilendiren Of AGD Liseler Komisyonu Başkanı Selman Koç, yapacakları turnuvanın gençler arasındaki kaynaşmayı daha fazla pekiştireceğini ve inanç esaslarına yönelik bir turnuva olacağını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Fırat, AGD olarak yaptıkları hayırlı çalışmalara gönülden destek verdiklerini söyleyerek ziyaret için Of AGD Üyelerine teşekkür etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 31.03.2017 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90