banner102

Of Belediye Başkanından Çanakkale Mesajı

Of Belediye Başkanı Murat Saral, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Mart 2014 Çarşamba 11:08
Of Belediye Başkanından Çanakkale Mesajı
Of Belediyesinin resmi web sitesinde yayınlanan mesajda Başkan Saral; “Bundan tam 99 yıl önce devrin en güçlü donanmalarına karşı Çanakkale Boğazında büyük imkânsızlıklar içerisinde kazanılan Çanakkale Deniz Zaferi milletimizin sarsılmaz bağımsızlık arzusu ve yılmaz kararlılığıyla verilen bir mücadelenin sonucudur. Bu zafer, vatan savunması ve bağımsızlık söz konusu olduğunda milletimizin yekvücut olarak neleri başarabileceğini tüm dünyaya göstermiştir" dedi. 

Tüm şehitleri rahmetle anan Saral, “İş, ekonomi, maddi varlık, namus, bayrak, millet gibi kavramları anlamlı hale getiren ‘vatan’ olgusudur. Vatan yoksa eğer bu kavramlar anlam ifade etmez. Üzerinde yaşadığımız güzel vatanımızı bize yurt yapan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Onlar kendilerinden sonraki nesiller için her şeylerini feda ettiler. Bizler bugün bunun rahatı içerisindeyiz. Bizlere düşen de yarınlarda vatanımızın korunup; dünyadaki en güzel ülkeye ev sahipliği yapması için çalışmaktır” diye konuştu. 

Son Güncelleme: 19.03.2014 11:13
Anahtar Kelimeler:
Murat Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90