banner102

Of Belediyesi'nde şok karar!

Yerel seçimler sonrası ik meclis toplantısını yapan Of Belediyesi, toplantıyı Başkanlık makamında gerçekleştirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
07 Nisan 2014 Pazartesi 23:32
Of Belediyesi'nde şok karar!
Of Belediye Meclisi 2014 Mahalli İdareler Seçimleri sonucu ilk toplantısını Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu başkanlığında yaptı. Toplantıda meclis üyelerine konuşan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of ilçesini disiplinli, programlı bir çalışmayla layık olduğu yere getireceklerini söyledi.


İlçede her şeyi A’dan Z’ye yeniden dizayn edeceklerini iddia eden Başkan Sarıalioğlu, “Bizim önceliğimiz ilçemizi hak ettiği yere getirmektir. Bu amaçla meclis üyelerim, daire amirlerim ve personelimle el birliği içerisinde çalışacağız. İnşallah yüzümüzün akıyla beş yılı doldurarak gelecek nesillerimize güzel eserler bırakacağız.”dedi.


Of Belediye Başkanı Salim Salih SARIALİOĞLU başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Ak Parti Meclis Üyelerinden Emin Bilgin, Faruk Öztürk, Dursun Yüksel, Ayla Saral Bacan, Telat Demircioğlu, Halil Alireisoğlu, Mehmet Öztürk, İdris Yalçınkaya, İsmail Mercan, Ali Osman Ayaz ve Osman Topçuoğlu katılırken, Saadet Partisi Meclis Üyelerinden Musa Gözütok, Nurettin Ulusal ve Mehmet Öztel katıldı.


5 KİŞİLİK KOMİSYON ÜYELİKLERİ 3 E DÜŞTÜ

İlk meclis toplantısı olması hasebiyle meclis üyelerinin görev dağılımı da gerçekleştirildi. Meclis Başkan Vekilliği, Meclis Katibi Üyeliği, Encümen Üyeliği ve Komisyon Üyeliği seçimleri yapılırken, daha önceki dönemlerde 5 kişilik komisyon üyeliklerini 3 e düşürdüler.


SAADETLİ ÜYELER NEDEN KOMİSYONDA GÖREVLENDİRİLMEDİ?
Öte yandan bu komisyonlara hiçbir Saadet Partili Meclis Üyesinin seçilmemesi, akıllara "Saadet'e veto mu uygulanıyor?" sorusunu getirdi. Saadet Partisi'nin 'seçilmiş' belediye meclis üyelerinin hiçbir komisyonda görevlendirilmemesi vatandaşlar tarafından da şaşkınlıkla karşılanırken, karar 'skandal' olarak yorumlandı. Öte yandan belediye meclis çalışmalarının daha verimli geçmesi için daha önce 5 olan komisyon görevli sayısının 3'e indirilmesi de tepkiyle karşılandı. Şimdi Of kamuoyu komisyon üyeliklerinin 5'ten 3'e neden indirildiğini ve Saadet Partili üyelere neden görev verilmediğinin cevabını arıyor.


Meclis Üyelerinin Görev dağılımı şu şekilde gerçekleştirildi:

1.Başkan Vekilliğine Faruk Öztürk , 2.Başkan Vekilliğine ise Osman Topçu seçilirken, Meclis Katipliği Asil Üyelikleri Telat Demircioğlu ve Ali Osman Ayaz oldu.

Yedek Üyeliklere ise İdris Yalçınkaya ve Ayla Saral Bacan seçildi. Encümen üyeliklerine Dursun Yüksel ile İsmail Mercan seçildi.

Diğer komisyon üyeliklerinin yerleşimi ise şu şekilde oldu:

İmar Komisyonu üyeliklerine;  Ali Osman Ayaz, Mehmet Öztürk ve Emin Bilgin

Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliklerine; Faruk Öztürk, Halil Alireisoğlu ve Osman Topçu

Trafik Komisyonu üyeliklerine ;Ayla Saral Bacan, Halim Kaya ve İdris Yalçınkaya

Çevre Sağlığı ve Temizlik Komisyonu Üyelikleri; Ayla Saral Bacan, İsmail Mercan ve Telat Demircioğlu

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 08.04.2014 12:46
Anahtar Kelimeler:
Of BelediyesiMeclisEncümen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
12:51 2014-04-08 12:52:01

zaten olacağı buydu ama oflular istedi bunu. artık sonuçlarına da katlanmak oflulara düşer. bundan böyle tek bi şikayet bile etmemeliler. o niye satıldı bu niye böyle oldu bilmem ne oldu

Avatar
ayşe teyze 2014-04-08 15:18:49

rahat rahat yiyin gayriii...

Avatar
A.Y 2014-04-08 09:20:31

yi̇yi̇n gayri̇ ,aksirincaya,tiksirincaya,çatlayana kadar yi̇yn gayri̇

Avatar
Faruk Keleş 2014-04-08 12:23:12

hani nerede saadet partisinin meclis üyeleri? yoksa onlar kukla mı?
veya siz at koşturup rahat bir şekilde oynamak için kendi anlayışınızın dışında kimseye yer vermeme adına mı seçmediniz?
veya yapacak olduğunuz yararlı (!) işleri deşifre etmesinler diyemi seçmediniz?
verin cevap verin...

Avatar
metin 2014-04-08 19:54:21

saadet partili diye ayrım yapmamak lazım hizmet birlik ve beraberlikten gelir bu yapılan bana baya bi yanlış seçimler bittiyarış bitti hani herkes bir ve birlik olacaktı

Avatar
Emre 2014-04-08 13:41:16

ne yani ak partili meclis üyesi kalmadıda saadettenmi üye alacaklardı. sizde bi hoşsunuz yani.

Avatar
talgakıran 2014-04-08 23:20:54

bu millet bunu hakediyor.oh olsun .münafıklıklarının cezasını çeksinler.

Avatar
kerim @ayşe teyze 2014-04-09 07:46:28

ayşe teyze şi̇mdi̇ye kadar olanlar devam edecek hi̇ç bi̇r oflu i̇şleri̇n daha düzenli̇ olmasi i̇çi̇n oy kullanmadi varolan düzeni̇n devamini sağladi herkes heryerde en hayasiz suçlamalari yapti ve terci̇hi̇ni̇ yi̇ne ayni yöne kullandi ne demeli̇ bi̇lmi̇yorum

banner90