banner102

Of Belediyesinden Gazeteciler Günü Programı

Trabzon ve Of’ta görev yapan ulusal ve yerel basın kuruluşlarının temsilcileri ile çalışanları, Of Belediyesi tarafından “10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Ocak 2016 Salı 00:57
Of Belediyesinden Gazeteciler Günü Programı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle çok sayıda gazeteciyi Of Sahil Sosyal Tesisleri Oğuzhan Restaurantta ağırladı. Gerçekleşen programa Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Basın İlan Kurumu Trabzon İl Müdürü Muharrem Mermertaş, TRT Trabzon Bölge Müdürü Sami Serdar Şişman, Of Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Akcebe, Of Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar ve Temsilcileri, yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile basın çalışanları katıldı.

SARIALİOĞLU, ‘GAZETECİLİK ONURLU BİR MESLEKTİR’

Trabzon ve Of’ta çalışan medya mensupları gece gündüz demeden bütün olumsuz hava koşullarında dahi fedakarca görevlerini yürüttüğünü söyleyen Sarıalioğlu, " Günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Gazetecilik mesleği, özellikle çok büyük fedakârlıklar isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerimiz zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler. Ben bu anlamda mesleğini zor şartlar altında icra eden, tarafsız, güvenilir, basın etiği çerçevesinde objektif olarak toplumsal görevlerini yerine getirmeye çalışan basın çalışanlarımızın gününü kutlayarak, sağlık, huzur, mutluluk ve başarılar diliyorum” temennisinde bulundu.

ARSLAN, ‘BAŞARILI BİR YIL GEÇİRMELERİNİ TEMENNİ EDİYORUM’

Kısa bir konuşma gerçekleştiren Of Kaymakamı Eren Arslan ise, “Bu program vesilesiyle bizleri bir araya getiren Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu’na tekrar teşekkür ediyorum. Belediyemizin ve Kaymakamlığımızın hayata geçirdiği ve yürüttüğü birçok projenin de başarıya ulaşmasında basınımızın da önemli katkı ve desteği olmuştur. Bu nedenle tüm basın mensubu arkadaşlarımıza ilçemiz adına teşekkürü bir borç biliyorum. İlçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine de gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan, kamuoyunun bilgilendirilmesinde büyük rol üstlenen değerli basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum.” dedi.

Yemek protokol üyelerinin ve basın mensuplarının birlikte hatıra fotoğrafı çekinmesinin ardından sonra erdi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 12.01.2016 00:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90