banner102

Of Belediyesinden Kutlu Doğum Pilavı

Of Belediyesi Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk Bulvarında halka pilav ikram edildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Nisan 2015 Pazartesi 17:31
Of Belediyesinden Kutlu Doğum Pilavı
Atatürk Bulvarında Cuma namazı çıkışında düzenlenen pilav dağıtım etkinliğine Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Müftüsü Recep Onat, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu ile vatandaşlar katıldı. İlçe Müftüsü Recep Onat tarafından okunan duanın ardından, Kaymakam Arslan ve Başkan Sarıalioğlu tarafından Atatürk Bulvarında kavurmalı pilav ikram edildi.

Kutlu Doğum etkinliği kapsamında pilav ikramında bulunduklarını anlatan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Kutlu Doğum haftasını çeşitli etkinlikler ile kutluyoruz” bizlerden belediye olarak kutlu doğum etkinleri kapsamında vatandaşlara kutlu doğum pilavı dağıtarak etkinliğe ortak olduk.” dedi.

Kutlu Doğum Haftasının hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Sarıalioğlu; “Peygamber Efendimizin Dünya’ya intikal edişinin 1444. Yılını Kutlu Doğum haftası olarak millet olarak kutluyoruz. Tüm kamu kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ayrı ayrı kutlu doğum haftasını kutluyorlar. Kutlu Doğumun milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Milletimizin birlik ve bütünlüğünün pekişmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Of Belediyesi olarak Atatürk Bulvarında Kutlu Doğum Haftası kapsamında program düzenledik. Programa katılan hemşerilerimize Kutlu Doğum pilavı ikram edildi. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum. Sayın Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu da davetimize katıldığı için teşekkür ediyorum. Kutlu Doğum haftamızın hayırlı ve mübarek olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

İlçe Müftüsü Recep Onat ise “Bu yıl Kutlu Doğum Haftasını Hz. Peygamber efendimizin birlikte yaşama ahlakı temalı programlarla işliyoruz. Tüm insanlığın yaşadığı bu coğrafyada birlik, beraberlik, sevgi, saygı ve merhametle yaşayarak daha iyi bir dünya oluşturmalıyız.” ifadelerini kullandı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 20.04.2015 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90