banner102

Of Belediyesine 5 yeni araç

Of Belediye Başkanı Murat Saral yoğun gayretleri sonucu belediyenin araç parkına 5 yeni araç katıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Mart 2014 Çarşamba 22:43
Of Belediyesine 5 yeni araç
Belediyenin rutin görevlerinin yanı sıra devam eden projelerin de tamamlanması için gayret sarf eden Başkan Saral; 2 adet çöp toplama aracı, 2 adet vidanjör ve 1 adet de yol süpürme aracı olmak üzere toplam beş adet aracın belediyeye kazandırıldığını ifade etti.

Araçların belediyenin araç parkına teslim edildiğini belirten Başkan Saral yaptığı açıklamada;  “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza yapmış olduğumuz müracaat sonucu 2 adet yeni çöp kamyonumuz belediyemize teslim edildi. Bir adet vidanjör aracının da temini yapılamadığı için ücreti belediyemizin hesabına aktarıldı. Önümüzdeki süreçte bu araç da belediyemizin araç parkına dahil olacak. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyemizden de bir adet vidanjör aracı temin ettik. Hayırsever bir işadamımız tarafından da bir adet çöp süpürme aracını belediyemize kazandırdık. Görev süremiz içerisinde İtfaiyemize tam donanımlı bir öncü aracı ile 10 katlı binalara ulaşabilen bir adet itfaiye aracı, Zabıta Amirliğimize bir adet ekip aracı, İçme Suyu ekibimize bir araç ve Cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere bir adet de cenaze aracı kazandırmıştık” ifadelerini kullandı.

Görev sürelerinin son anına kadar Of’a hizmete devam edeceklerini belirten Başkan Saral; “Peygamber Efendimiz, -Yarın kıyametin kopacağını bilseniz bile elinizdeki fidanı dikin- buyurmuşlardır. Bizler de sevgili Peygamberimizin bu hadisi şerifleri gereği görevimizin son anına kadar hizmetimize devam edeceğiz, ediyoruz da. İşte bugün burada 5 adet yeni aracımızı Of halkımızın hizmetine kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu araçların temininde emeği geçen Çevre ve Şehircilik Eski Bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktar’a ve Bakanlığımıza, Ballıca Belediye Başkanımız Emin Bilgin’e, Kıyıcık Belediye Başkanımız Hasan Çakır’a, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş’a, Hayırseverimize teşekkür ediyorum” diye konuştu

Son Güncelleme: 19.03.2014 22:59
Anahtar Kelimeler:
Murat Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90