banner102

Of çamur deryasına döndü! FOTO GALERİ

31 Ekim çarşamba gecesi başlayan şiddetli yağmur Of İlçe merkezini ve çevresini olumsuz yönde etkiledi.

31 Ekim 2012 Çarşamba 20:02
Of çamur deryasına döndü! FOTO GALERİ
şžiddetli yağŸmurlardan ülkemizin birçok alanı etkilendiğŸi gibi maalesef Çevre ve şžehircilik Bakanının memleketi olan Of İlçesi de bu yağŸmurların etkisinden her defasında olumsuz yönde etkileniyor.
 
Gece (31 Ekim 2012 ܇arşŸamba) yağŸmaya başŸlayan şŸiddetli yağŸmur sonucu ilçe merkezinin birçok alanı yağŸan yağŸmur sonucu su taşŸkınlarına ve su ile birlikte gelen çamurların etkisi altında kaldı.
 
İlçe merkezinde bulunan su menfezlerinin aşŸırı derecede yağŸan yağŸmur sonucu taşŸmasıyla, menfezlerin çevresinde bulunan işŸyerleri ve diğŸer mekanların sular altında kalmasına sebep oldu.
 
Sabah işŸyerlerini açmak için gelen esnaf sakinlerinin birçoğŸu gördükleri karşŸısında şŸaşŸkına dönerken, her defasında bu şŸekilde bir manzara ile karşŸılaşŸmalarının düşŸündürücü olduğŸunu dile getirdiler. Belediyenin bu konuda bir türlü önlem alamadığŸını ifade eden vatandaşŸlar bu duruma tepki gösterdi.
 
Bir an önce bu tür sorunlara karşŸı tedbirlerin alınmasını da dile getiren mağŸdur esnaflar, bakandan ve belediye yetkililerinden bir an önce sorunların bir daha vuku bulmaması için tedbirlerin alınmasını istediler.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
oflu 2012-11-01 08:16:08

bu habere ve fotolara bakarak of un alt yapısı mükemmel başkan saral heralde kolları sıvar artık

Avatar
kara 2012-11-01 21:57:04

zaten çabuk önlem alınmazsa bu gibi olaylar çok sorun yaratacak.

banner90