banner102

Of-Çaykara Karayolu Büyük Heyelan!

Trabzon'un Of ilçesi, Fındıkoba Mahallesi Mevkiinde meydana gelen heyelandan dolayı Of Çaykara Karayolu çift şeritli olarak trafiğe kapandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
08 Şubat 2016 Pazartesi 13:41

Trabzon'un Of İlçesi Fındıkoba Mahallesi Mevkiinde bugün saat 13:00 sıralarında büyük çaplı heyelan meydana geldi. Meydana gelen heyelandan dolayı Of-Çaykara Karayolu çift şeritli olarak trafiğe kapandı.
Of-Çaykara Karayolunun Fındıkoba Mahallesi altında yaklaşık 100 metrelik çift şeritli karayolu trağiğe kapanırken, Fındıkoba mahallesi de ulaşıma kapandı.

Saraçlı (Halman) köprüsü üzerinden Taşhanpazarı'na kontrollü olarak trafik geçişi sağlanıyor. Yolların dar ve araç trafiğinin yoğun olmasından dolayı ara ara uzun trafik kuyruğu oluşuyor. 

Meydana gelen heyelanda ölen veya yaralananın olup olmadığı henüz bellirlenemezken, Jandarma ve belediye zabıta ekipleri olay yerinde olası bir sorun olmaması için önlemler aldı. 

Ara ara toprak kayması devam ettiği heyalan bölgesinde ambulans hazır beklelirken yol üzerindeki toprak yığınının kaldırılması aralıksız devam ediyor. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 09.02.2016 06:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90