banner102

Of Çaykara Yolu Kontrollü Olarak Ulaşıma Açıldı.

Dün öğlen saatlerinde meydana gelen heyelanda kapanan Of Çaykara yolu, bugün saat 17 itibari ile tek şeritten kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Şubat 2016 Salı 20:59
 Of Çaykara Yolu Kontrollü Olarak Ulaşıma Açıldı.
 İlçemiz Fındıkoba mahallesinde dün öğlen saatlerinde meydana gelen heyelanda, Of Çaykara yolu, çift yönlü olarak ulaşıma kapanmıştı. Heyelanın ardından başlatılan çalışmalar yaklaşık 30 saat sürdü ve bugün akşam saatleri itibari ile Of Çaykara yolu tek şeritten kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

Of Çaykara yolunun 10. km sinde meydana gelen heyelanda trafiğe kapanan yolun, tekrar trafiğe kontrollü şekilde açıldığını belirten Of Kaymakam Eren Arslan; “Heyelanda can kaybının olmaması bizleri mutlu etmiştir. Heyelan temizleme çalışması sırasında da herhangi bir sorun yaşanmadan, yaklaşık 30 saatlik bir çalışmanın ardından, Of Çaykara yolu tek şeritten kontrollü olarak trafiğe açılmıştır. Burada özveriyle çalışan tüm personelimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Arslan, sürücüleri uyararak,  toprak kütlenin temizlendiği yolda, Karayolları ekiplerince konulan uyarı levhalarına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 09.02.2016 21:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90