banner102

Of, Dernekpazarı Çaykaralılar Derneği Açıldı

Of, Dernekpazarı Çaykaralılar Derneğinin açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

03 Temmuz 2013 Çarşamba 20:00
Of, Dernekpazarı Çaykaralılar Derneği Açıldı

 Açılış programında dernek hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Celalettin Akçadoğan, kısa bir selamlama konuşması yaparak açılışa katılanlara teşekkür etti.

Açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Yılmaz Yanık, Sosyal Kültürel faaliyetlerde bulunmak, Of müştemilatı başta olmak üzere yardıma muhtaç kimse ve kimsesizlerin derdine derman olmak maksadıyla hizmet verecek olan dernek; aynı zamanda yok olmaya yüz tutan ve yozlaşan gelenek ve göreneklerimizi canlandırmak maksadıyla faaliyetlerde bulunulacağını ifade ederek, 'Günümüzde kültürel yozlaşmanın hat safhada olduğu bir dönemde yaşıyoruz. Bir toplum kendi kültürüne sahip çıktığı oranda var olacaktır. Farklılıklarımız yan yana geldiğinde anlam kazandığı zenginlik, anlayışımızın ifadesidir' dedi.

Eğer bizler bu alanda projeler  üretmez, kültürel alanda bir çalışma yapmazsak, birlikteliğimizin ve örgütlenmenin anlamı olmaz diyen Yılmaz Yanık,' Yapacağımız etkinlikler aracılığı ile kaynaşmayı dayanışmayı en üst seviyeye çıkarmak en büyük amacımızdır' diye ifade etti.

Yanı konuşmasının sonunda katılımcılara teşekkür ederken, en büyük güç ve motivasyon kaynağının kendilerine destek verenler olduğunu belirten Yanık, ' Yanımızda olduğunuzu bilmek, yolumuzu aydınlatan yegane ışık kaynağı olacaktır' diyerek sözlerini tamamladı.

Dernek Başkanının konuşmasından sonra kısa bir konuşma yapan Of Belediye Başkanı Murat Saral'ın ardından açılış duasını Cumapazarı Merkez Camii İmam Hatibi Orhan Şahin yaptı. Dua sonrası açılış  kurdelesi kesilerek ikramlar yapıldı.

Derneğin açılışına Of Belediye Başkanı Murat Saral, Çaykara Belediye Başkan Vekili Hasan Karaca, Dernekpazarı Belediye Başkanı Cevdet Cemal Cansız, Taşıran Bede Belediye Başkanı Refik Albayrak, Ak Parti Of İlçe Başkanı M.Hakan Terzioğlu, Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M. Celal Vahapoğlu, MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Hacıkerimoğlu, AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Temel Şimşek, Of Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ömer Lütfü Saral,  Yeşilalan Baltacılı Köyü Dernek Başkan Vekili Zeki Baltacı, İş Adamı Şükrü Fettahoğlu, Hikmet Velioğlu, Of Devlet Hastanesi Sağlık Personelleri, Çaykara, Taşkıran, Dernekpazarı ve Of İlçesinden birçok kişi katıldı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 04.07.2013 00:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90