banner102

Of Devlet Hastanesinde Ameliyatlar Başladı

Sağlık Bakanlığı tarafından 1 Haziran 2020’de yayınlanan ‘’ Covid-19 Pandemisinde Normalleşme döneminde Sağlık Kurumlarında Çalışma Rehberi’’ne göre Of Devlet Hastanesinde de bir çok alanda yenilikler ve düzenlemeler yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
10 Haziran 2020 Çarşamba 13:44
Of Devlet Hastanesinde Ameliyatlar Başladı

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Şaban Uysal , Covid-19 pandemisinin tam olarak sonlanmadığını virüse özgü bir tedavi veya aşının bulununcaya kadar riskin devam ettiğini söyledi.

Salgın eğrisinin düzleşmesine rağmen tedbiri elden bırakmamak gerekir diyen Başhekim Uysal, “Salgının hafifleme sürecini yaşadığımız günlerde normale dönüş adına bir takım düzenlemeler ve kademeli olarak rutin sunduğumuz sağlık hizmetlerine dönüş planlarını yapmış bulunmaktayız.

Bu konuda;

Poliklinik ve Acil servis giriş itibari ile triyaj uygulamalarımız, koridorlarda sosyal mesafeyi hatırlatan levhalarımız, koltuklarda oturma düzeni, muayene odasına tek tek ve mümkün olduğunca refakatsiz hasta alınması, tüm hastane içerisinde maske, mesafe konusunda düzenli anonslarımız vb. uygulamalar yapmış bulunmaktayız.

Ayrıca yine açıklanan rehbere göre yatan hasta servislerinde ve ameliyathanelerimizde çok çeşitli düzenlemeler yapmış bulunmaktayız.

En önemli gelişmelerden biri de tüm fiziksel önlemlerin yanında kişisel koruyucu donanımları kullanarak normal dönüşüm süreci içinde zamanında acil olmayıp şimdi acil boyuta gelen ameliyatlarımızı 1 Haziran 2020’de açıklanan Çalışma Rehberine göre kademeli olarak tüm branşlarda başlatmış bulunmaktayız.

Normalleşme sürecinin hem biz hastane çalışanları olarak hem de vatandaşlarımız açısından tüm tedbirleri alıp uyguladığımız taktirde sorunsuz geçeceğini düşünüyor ve buna inanıyoruz.” diyerek  Covid-19 sürecinde gece gündüz demeden, büyük bir özveri ve gayret ile çalışan ,tüm hastane çalışanlarına teşekkür etti.

Son Güncelleme: 10.06.2020 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90