banner102

OF DEVLET HASTANESİNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ

Of Devlet Hastanesi ile birlikte Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekimlik görevini 7,5 yıldır vekaleten yürüten Op.Dr.Şaban Uysal Ataköy Hastanesi görevini Uzm.Dr.Ayşe Köksal‘a devretti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Eylül 2022 Salı 23:43
OF DEVLET HASTANESİNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ

Of Devlet Hastanesinde yapılan devir teslim töreninde konuşan Dr.Uysal,‘’Şubat 2015 yılında Of Devlet Hastanesi Başhekimlik görevini yürütürken Ataköy Ruhve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekimlik görevi de tarafıma verildi. Bu bölgenin bir evladı olarak, bu onurlu görevi hiçbir maddi karşılık beklemeksizin tüm idareci arkadaşlarım ile hep çözüm odaklı, hasta odaklı ve çalışan odaklı yapmaya çalıştım.‘’dedi.

Dr.UYSAL şöyle devam etti; ‘’Ülkemizin Psikiyatri alanındaki 10 Ruh Sağlığı ve Hastalıkları dal hastanesinden birisi olduğumuzun farkında olarak ve bölgemizdeki 9 ile hitap etmenin görev ve sorumluluk anlayışı içinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bu süreçte çalışma imkânı bulduğum İdari ve Mali İşler Müdürü Halil Samet Çiftçi’ye, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürleri Çiler Göç’ e ve Zafer Çağlar’a özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yeni göreve başlayan Uzm.Dr.Ayşe Köksal ’a da yeni görevinde başarılar diliyorum. Psikiyatri Uzmanı olması nedeniyle Başhekimlik görevinde daha fazla katkı sunacağını ve başarılı olacağını düşünüyorum. Kendisine ihtiyaç duyduğu konularda her zaman yardıma hazır olduğumu da hatırlatmak isterim’’ diyerek hastanemize ve bölgemize hayırlı olmasını temennisinde bulundu.

Başhekimlik görevini devralan Uzm.Dr.Ayşe Köksal’da Dr.Uysal ‘a bugüne kadar sunduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Dr.Uysal ve Dr.Köksal birbirlerine çiçek takdimi yaptı. Hastane yönetimi de Dr.Uysal‘a plaket takdimi yaptı.

Son Güncelleme: 21.09.2022 00:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90