banner102

Of Devlet Hastanesi'ne Yeni Acil Bölüm

Of Devlet Hastanesinin arka kısmında yer alan acil servis, 2013 te yapımı başlanan ve ön kısımda yer alan yeni servis bölümüne geçerek hizmet vermeye başladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
22 Ağustos 2015 Cumartesi 01:27
Of Devlet Hastanesi'ne Yeni Acil Bölüm
Ağustos 2013’te inşaatı başlayan Of Devlet Hastanesi Acil servisinin yapımı tamamlanarak hizmete başladı.Yenilenen Of Devlet Hastanesi Acil servisinde 1 adet muayene deksi, 16 müşahede yatağı ile hasta yakınları için geniş bir bekleme odası yapıldı.

Ayrıca yeni Acil Servis girişi önünden ambulanslar için yol yapım ve peyzaj çalışmasının sürdüğü ve çalışmaların kısa sürede sonuçlanacağı bildirildi.

100 yataklı yeni Devlet Hastanesi inşaatının gündemden düşmeyerek yetkililer tarafından her fırsatta dillendirildiğini de hatırlatarak yeni acil bölümünün bütün vatandaşlarımız için hayırlı olmasını Rabbimizden temenni ediyoruz. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 22.08.2015 10:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tuncay 2015-08-23 13:32:14

Cok ùzucû olàylàr

banner90