banner102

Of Eğitim Gönüllülerinden Kaymakam Fırat'a Ziyaret

Of Eğitim Gönüllüleri Kültür Yardımlaşma ve Hayırlı İşler Yaptırma Derneği üyeleri Of Kaymakamı Eyüp Fırat'ı makamında ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
27 Ocak 2018 Cumartesi 12:02
Of Eğitim Gönüllülerinden Kaymakam Fırat'a Ziyaret
Dernek hakkında bilgilendirmede bulunmak ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunmak için Of Kaymakamı Eyüp Fırat'ı makamında ziyaret eden Of Eğitim Gönüllüleri Kültür Yardımlaşma ve Hayırlı İşler Yaptırma Derneği Başkanı Süleyman Aliresioğlu ve yönetim kurulu üyeleri dernek çalışmaları hakkında Kaymakam Fırat'ı bilgilendirip yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgi elişverişinde bulundular.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Of Kaymakamı Eyüp Fırat, bu ve benzeri derneklerin ilçemiz ve ülkemiz için çok önemli olduğunu ve yetişecek yeni neslin elinden tutma adına faydalı olduklarını ifade ederek Dernek Başkanı Süleyman Aliresioğlu'na ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 27.01.2018 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90