banner102

OF EĞİTİMDE 2. AŞAMAYA HAZIR

2020- 2021 eğitim öğretim yılı pandemigölgesinde bu yıl ilk olarak anasınıfı ve 1. sınıflar için kısmi olarak başlamıştı. Bilim Kurulunun tavsiyelerine uygun olarak Milli Eğitim Bakanlığı yeni bir kararla anasınıfı, 1,2,3,4. sınıflar ile 8 ve 12. sınıflara 12 Ekimden itibaren haftada iki gün yüz yüze eğitim başlıyor. Bu kapsamda yol haritasını çizmek için ilk olarak Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı düzenledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Ekim 2020 Pazartesi 09:13
OF EĞİTİMDE 2. AŞAMAYA HAZIR

Trabzon Valisi l Ustaoğlu’nun Milli Eğitim Müdürleriyle yaptığı toplantıda alınan  kararlar doğrultusunda ilçelerin kendi yapılarına uygun planlamasını yapmaya karar verildi. Of’tada  Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun katılımıyla Şube Müdürleri Hasan Tekke, Osman İşçi, okul ve kurum müdürleriyle eğitimde ikinci aşamaya geçmenin koşul ve önlemlerinin görüşülmesi için müdürler toplantısı  düzenlendi. Toplantıda ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu yüz yüze eğitimde yapılması gerekenleri, uyulması gereken kurallar hakkında genel bilgi verdi. Kabahasanoğlutoplantıda yaptığı konuşmasında, “İlçemizdebakanlığımızın  tüm okullarımız için istemiş olduğu  gerekli önlemleri almış bulunuyoruz. Tüm okullarımızda “Okulum Temiz Belgesi”için gerekli ufak tefek eksiklikler giderilerek bu belgelerin önümüzdeki haftaya kadar alınacağına inanıyorum. Mahalle okullarımız haftalık beş gün eğitim için uygun alt yapıya sahiptir. İlçe Hıfzıssıhha Kurulu karar verdiğinde biz eğitime hazırız. İnşallah bu süreçte hep birlikte el birliğiyle, bu süreci sorunsuz aşarız. Salgın tehlikesinin geçerek tüm sınıf düzeylerinde okulların açılmasını temenni ediyorum.  Sayın Kaymakamımıza da bizlerle birlikte olması ve destekleri nedeniyle teşekkür ediyorum.” dedi.

Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek de toplantıda okul müdürleri ile tek tek tanışarak onlarla bir süre sohbet etti. Kaymakam Çiçek okul müdürleri ile tanıştıktan sonra, “Eğitim meselesi ülkemizin en önemli meselesidir. İnsan sağlığı ise her şeyin üstündedir. İnşallah gerekli tedbirler alarak ilçe olarak 2. aşama yüz yüze eğitime başlayacağız. Kısa süre önce geldiğimiz Of’umuzda okul ziyaretlerimize de başladık. İlk ziyaretlerimiz itibariyle eğitim binalarının durumunu çok beğendim. Milli Eğitim Müdürümüzün şahsında okul idarecilerimize teşekkür ediyorum. En kısa zamanda tüm okulları ziyaret etmiş olacağız. Eğitimde güzel örneklere inşallah bizler de gücümüz ölçüsünde destek vereceğiz. Yeni eğitim öğretim yılınızı tebrik eder, başarılar dilerim.” diyerek düşüncelerini ifade etti.






Son Güncelleme: 12.10.2020 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90