banner102

Of, Eğitimde Marka Şehir Olma Yolunda

Of İlçesi Kaymakamlığı tarafından hedeflenen 'Eğitimde Marka Şehir' olma projesine bir destek de Gürpınar İlim ve Hizmet Vakfı'ndan geldi.

25 Ekim 2013 Cuma 17:25
Of, Eğitimde Marka Şehir Olma Yolunda

Gürpınar İlim ve Hizmet Vakfı tarafından temin edilen kitaplar, Of Anadolu Lisesi salonunda düzenlenen programla öğrencilere dağıtıldı.

Programa Of Kaymakamı Eren Arslan ve vakıf adına Adem Dinç katıldı. Programda konuşan Kaymakam Arslan, Anadolu Lisesi öğrencilerinden beklentilerinin çok yüksek olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: "Biz, eğitimde marka şehir sloganıyla bir hedef koyduk. Bu hedef doğrultusunda göreve başladığım bir yıl öncesinden başlayarak her ay düzenli olarak okul müdürlerimizle gerçekleştirilen toplantılar ile aylık çalışmalarımızı değerlendiriyoruz. Hiç bir öğrencimizin fırsat eşitsizliğine düşmesini istemiyoruz. Bu manada devletimizin, hayırsever vatandaşımızın, sivil toplum örgütlerimizin ve yerel yönetimlerimizin her türlü imkanlarını bir araya getirip Of'u eğitimde arzuladığımız en yüksek seviyeye çıkarmak için çalışıyoruz. Bu kapsamda bir çok faaliyetimiz, etkinliğimiz ve desteğimiz var. Bugünkü kitap dağıtma organizasyonu bu desteğin bir sonucu. Bu kaynakların temin edilmesinde bizlere desteklerini esirgemeyen Gürpınar İlim ve Hizmet Vakfı Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Önünüzde ki sınavlar öncesi yararlanacağınız bu kitaplardan maksimum istifade etmenizi diliyorum."

Konuşmasının sonunda Gürpınar Belediye Başkanı Mehmet Öztürk'e teşekkür eden Kaymakam Arslan, tüm öğrencilere girecekleri sınavlarda başarılar diledi.

Son Güncelleme: 27.10.2013 16:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90