banner102

OF ESDER'den İftar Programı

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Of Şubesi tarafından düzenlenen iftar programına ESDER Genel Başkanı Mahmut Çelikus katıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
14 Temmuz 2015 Salı 18:27
OF ESDER'den İftar Programı

Anadolu Gençlik Derneği Of Yurt Binasında yapılan ESDER iftar programına katılarak konuşma yapan ESDER Genel Başkanı Mahmut Çelikus, Esnaf ve Sanatkarlar Derneğinin Hz. İbrahim (A.S.)'a dayandığını ifade ederek, derneğin Ahilik anlayışı ile kurulduğunu söyledi. Çelikuş, "Kardeşim manasına gelen Ahilik anlayışı ile kurduğumuz Esnaf ve Sanatkarlar Derneğinin kökeni İbrahim (A.S.)'a dayanmaktadır." dedi.

Bütün esnafların kardeşlik duygusunu ön planda tutarak güçlü bir Türkiye oluşturmak istediklerini ifade eden Çelikuş, "Derneğimiz genelde “sivil toplum kuruluşu”, özelde “esnaf ve sanatkarlar derneği” olarak; hakkın ve hukukun, barışın ve güvenin, adâletin ve eşitliğinin, refahın ve mutluluğun, serbest rekabete dayalı ekonomik bir yapı ile adil bir toplumsal sistemin hâkim olduğu; tarihe ve topluma mal olmuş yerel ve evrensel değerlerin korunup, gözetildiği; kendi içinde tek vücut, bölgesinde lider ve dünyada etkin bir Türkiye kurulmasına katkıda bulunmak için kurulmuştur." diyerek yaptıkları çalışmaların bu ilkeler doğrultusunda gerçekleştirildiğini söyledi.

İftar sonrası yapılan konuşmalarda söz alan ESDER Of Şube Başkanı Hakkı Zengin'de kısa bir konuşma yaparak, "Of'ta esnaflık yapan bütün kardeşlerimizin ESDER'e katılıp kardeşlik duygusu içerisinde güçlü bir Of'u inşa etmede bizim yanımızda olmalarını istiyoruz. Derneğimiz aracılığı ile bütün esnaflarımıza her alanda destek vermeye gayret ederek önce ahlak ve maneviyat ilkesini şiar edinmiş esnaf topluluğunu kuracağız." dedi.

Saadet Partisi Trabzon Eski İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu'nun da kısa bir konuşması yaptığı programa Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, ESDER Trabzon Şube Başkanı Muhammet Uçar ve çok sayıda esnaf katıldı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 14.07.2015 18:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90