banner102

OF Fen İşleri Müdürü Neden Görevinden Alındı?

Of Belediyesinde Başkan yardımcısı kadrosunda çalışan ve aynı zamanda Belediye Fen İşleri Müdürlüğünü vekaleten yürüten Yılmaz Yanık görevden alındı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
10 Ağustos 2016 Çarşamba 18:36
OF Fen İşleri Müdürü Neden Görevinden Alındı?
Neden görevden alındığının bilgisi yetkililer tarafından açıklanmazken, konu hakkında Of'un Nabzı'na açıklama yapan Yanık, bu görevden alınmanın paralelcilik veya fetö örgütü ile bağdaştırılmasını sert bir dille eleştirdi.

Kamuoyunda kasıtlı olarak paralelci olduğu için görevden alındığının dedikodusu yapıldığını söyleyen Yanık, "Şahsımla alakalı idareye yakın kişilerce paralelci olarak lanse ediliyorum. Bu gibi dedikodular karalayıcı olarak yayılmaktadır.Bu karalamanın kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum. Halbu ki benim görevden alınmam 15 Temmuz öncesinde olmuştur. Bu gergin ortamda açıklama yapmayı doğru bulmadığım için şimdi konu ile ilgili açıklama yapma gereği duydum." diyerek bu karalama yapanların belli kesimler olduğunu ve bununla ilgili olarak hukuk karşısında hakkımı arayacağını söyledi.

"AÇIKLAMA BEKLİYORUM"
Görev süresi ile ilgili de açıklama yapan Yanık,  "1986 yılından bu güne kadar 6 belediye başkanı ile çalışma ve 31 yıllık görev süresi içersinde herhangi bir yolsuzluk usulsüzlük ve adaletsizliğe karışmadığım halde görevimden neden alındığımı çok merak ediyorum. Yaklaşık bir ay önce görevden alınmama rağmen konu hakkında belediye yetkililerin herhangi bir açıklama yapmaması düşündürücüdür" diye ifade ederek bir an önce görevden alınma sebebinin belediye yetkilileri tarafından açıklanmasını istedi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 13.08.2016 13:30
Anahtar Kelimeler:
Yılmaz Yanık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ofun nabzı editör 2016-08-16 21:10:56

bu haber altında yazılan yorumlar tarafımızca kaldırılmıştır sebebi fitne çıkartılması delilsiz ıspatsız insanları zan altında bırakmak aynı ıp adresinde farklı isimlerle yorum yazmak yorum yazan kişilerin kimliğini saklamasından dolayıdır.
iddiada bulunan kişi ismini soyadını açık şekilde yazarsa yorumu onaylanacaktır onun haricindeki yorumlar onaylanmayacaktır takipçilerimize duyrulur...

Avatar
Yılmaz YANIK 2016-08-16 22:45:51

Eleştiri ve yorumlardan şahsım rahatsız oldum.Kaldırıldığı için teşekkür ederim

Avatar
Hakkın Admı 2016-08-17 10:13:36

İyi olmak kolaydır zor olan adaletli olmaktır.Allah razı olsun bu şekilde düşünüp bu fitneden fesat dan insanları kurtardığınız için. TEŞEKKÜRLER

Avatar
Bayramyılmaz 2017-02-05 17:37:32

Ovaçıkkoyu ortamalede Mansur kaldık karı açarmısın ız

banner90