banner102

Of Genç Saadetten Dağ Evi Etkinliği

Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, akşam saatlerinde gittikleri Gürpınar Mahallesi Mesire yeri Dağ evinde 24 genç ile hamsi etkinliği düzenledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Aralık 2014 Pazartesi 00:54
Of Genç Saadetten Dağ Evi Etkinliği
Gençlerle kaynaşmak ve Milli Görüş davasında heyecanlarını artırmak maksadıyla bu tür etkinlikleri yaptıklarını söyleyen Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanı Murat Gözütok,"Bu  tür etkinliklerdeki gayemiz, henüz yaşam derdi ile dertlenmemiş gençleri Milli Görüş davası şuuru içerisinde İslam'a ısındırmak ve bu dava içerisinde yapılacak çalışmalarda heyecanını artırmaktır. İnşAllah bu düşüncelerle gençlerimizi İslam davasına ısındırır ve heyecanlı şekilde bu yolca mücadele azimlerini artırırız." diye dua ederek bu tür etkinliklere katılan ve maddi-manevi destek verenlere teşekkür etti.

ÖLÜMÜN GENCİ YAŞLISI YOK!

Etkinliğe katılarak gençlere manevi sohbet veren AGD Of Temsilcisi Hasan İnan, "Yeryüzünde akan kanın, dinmeyen gözyaşının, açlık ve susuzluk içinde yaşayanların kurtuluş çaresinin başka yerde aranmayacağını bilmemiz lazım. Bunun için yeryüzüne adalet, huzur ve mutluluk hakim olsun diye mücadele edecek kim var dendiğinde, bizler sağımıza, solumuza bakmadan, 'Biz Varız' demeliyiz. Bunun için gerçek manada İslam-ı yaşayacak kimse varmı diye etrafımıza bakmadan kendimiz yaşamalıyız. Çünkü kısacık ömrümüzde, ne boş boş zaman geçirmeye, nede nefsimizi hoşnut etmek için doyasıya eğlenmeye zamanımız yoktur. Sakın ola gençliğinize aldanıp, 'Daha önümüzde çok zaman var'  demeyin. Bakın etrafınızdaki ölümlere, genç ile yaşlı ayırt ediliyor mu? Ölüm için sıraya giren mi var, yoksa yaşlı genç demeden sırası gelenlerin ölmesi mi var?" sorularını sorarak gençlere nasihatte bulundu.





Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 15.12.2014 00:58
Anahtar Kelimeler:
Hasan İnanMurat Gözütok
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90