banner102

Of Gençliğinden Trabzon İl Gençlik Başkanlığına!

Kısa bir süre önce Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığına getirilen M.Muhsin Aksoy, Trabzon İl Teşkilatının 6. Olağan Kongresi sonrası İl Gençlik Başkanlığına seçildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
14 Ekim 2014 Salı 22:49
Of Gençliğinden Trabzon İl Gençlik Başkanlığına!
Seçildiği ilk günde Genel Başkan Prof.Dr. Mustafa Kamalak ile özel toplantıda bir araya gelen Muhammed Muhsin Aksoy, Genel Başkan Kamalak tarafından kendisine verilen Gençlik Başkanlığı için başarılar diledi.

Saadet Partisi Trabzon Gençlik Başkanlığına getirilen Muhammed Muhsin Aksoy, kendisine verilen bu görevin 'ateşten gömlek' olduğunu ve Trabzon genelinde yaklaşık 100 binin üzerinde gençten sorumlu olduğunu belirterek buna göre çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Aksoy, kendisine tevdi edilen bu görevi azim ve heyecan ile devam edeceğini söyleyerek şu açıklamayı yaptı:

SAÇINI BU DAVA UĞRUNA BEYAZLATANLARLA BİRLİKTE ÇALIŞMAKTAN ONUR DUYUYORUZ...

"Ülkemizde ve dünyada bütün oyunlar Müslümanların üzerine oynanmaktadır. Aynı şekilde ülkemizde de Milli Görüş'ün üzerine büyük oyunlar oynanmaktadır. Bu anlamda Milli Görüş'ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi üzerine yapılan itibarsızlaştırma çalışmaları yürütülürken "ak saçlılar" ifadesi çokça kullanılarak değerli büyüklerimize çirkin yakıştırmalar yapılıyor.

Milli Görüş sahibi bir genç olarak benim gözümde "ak saçlıların" karşılığını bir cümleyle özetlemek istiyorum;

"Hayatı boyunca aynı imanın, aynı inancın, aynı davanın, aynı idealin, aynı mücadelenin peşinden koşan, her zaman ve her koşulda hakkı üstün tutan Rahmetli Erbakan Hocamızın sürekli yanında olan ve hocamızı bu mücadelesinde yalnız bırakmayarak saçlarını bu uğurda beyazlatanlardır ak saçlılar."

İşte bu yüzden ak saçlılar diye ifade edilen değerli büyüklerimizle birlikte mücadele vermek bizim için bir onurdur. Hele ki; davasını, idealini, mücadelesini, geçmişini inkar edenlerin değerli büyüklerimize laf edecek hakkı da haddi de yoktur.

Değerli büyüklerimizin deneyimleri, biz gençlerin enerjisiyle inşallah Rahmetli Erbakan Hocamıza söz vermiş olduğumuz adil dünya düzenini kuracağız."

Görevi devraldığı Ali Düğdü'ye de yeni görevi olan 4. Bölge Başkanlığında başarılar dileyen Aksoy, "Yaklaşık bir aylık süre zarfında, Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanı Murat Gözütok ve diğer ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışmış olmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz." diyerek bu dava yolunda gayret gösteren bütün dava erlerine başarılar diledi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 16.10.2014 13:10
Anahtar Kelimeler:
Muhammed Muhsin Aksoy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali KORKMAZ 2014-10-15 01:17:17

Yeni Türkiye siz gençlerin elbette.Milli ve manevi bir gençlik yolunda başarılar dilerim..Tebrikler..

Avatar
Ahmet Akyüz 2014-10-15 11:00:20

Yavrum,AKP varken nediye fosilleşmiş bir partide siyaset yapıp geleceğini mahvediyorsun..

Avatar
of k.k.o. 2014-10-15 11:51:57

cok sevindim.

Avatar
Hasan UZUN 2014-10-15 17:50:29

Saadet doğru seçim.

Avatar
ferit @Ahmet Akyüz 2014-10-15 18:35:31

iskelet seni...

Avatar
Dursun ali koç 2014-10-15 20:00:07

Başarılar dilerim

Avatar
Abdullah GÖNAN 2014-10-16 12:46:11

Bu dünyanın geleceği bir yere kadardır Ahmet AKYÜZ abicim.

Avatar
enes yoluk 2014-10-16 14:44:14

siyaset kötü dür beduzaman siyasetten allaha sığınırım diyordu ben siyaset yapmam günah

banner90