banner102

Of Gençlik Başkanından İsrail'e Sert Kınama!

Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Baş, Ramazan ayı içerisinde olduğumuz şu günlerde katil İsrail'in Gazze'ye saldırmasını sert bir dille eleştirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Temmuz 2014 Perşembe 13:56
Of Gençlik Başkanından İsrail'e Sert Kınama!

 Yaklaşık 10 gündür aralıksız Gazze'yi bombalayarak çocuk, kadın, yaşlı demeden vahşice öldüren İsrail'in bu yaptığı barbarlık yanına kar kalmayacaktır diyen Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Baş, "Bütün dünyanın gözü önünde hapsederek bomba yağdıran İsrail terör devleti, bu yaptığı vahşeti 1,5 milyarlık Müslümanların birlik olamayışından destek alarak yapmaktadır. Sadece birlik olmamakla kalmayıp Müslüman yöneticiler dahi,  yeterli şekilde İsrail'e karşı bir eylem gerçekleştiremiyorlar." dedi.

MÜSLÜMANLAR NEDEN BİRLİK OLAMIYOR?

Baş,"10 gündür Gazze bombalanıyor ve kimse buna dur diyemiyor. Hani nerede dünyaya adalet dağıtan dünya liderleri? Nerede barış ve demokrasi! getiren o liderler?" diye soru sorarak neden birlik olmadıklarını sordu.

HALK EYLEM YAPIYOR, İCRAAT MAKAMI KONUŞUYOR!

Sadece söz söyleyerek kınamanın bir işe yaramayacağını söyleyen Baş, "İslam ülkelerinin yöneticileri söz söyleme makamında değillerdir. Onların işi gereğini yapmaktır. Sözü halk ve muhalefette olanlar söyler, icraat makamında olan yöneticilerde bu sözlerin gereğini yaparlar. Fakat ülkemizde bunun tam tersi işleniyor. İcraat makamında olanlar sürekli konuşarak halkın gazını alıyor, halk ise ya yardım göndererek yada protesto için sokaklara dökülerek icraat yapıyor." diye ifade etti.

Kan ve gözyaşının sadece Filistin'de olmadığını da dile getiren Baş, "Son yüzyılda İslam coğrafyası en yoğun savaş dönemlerini geçiriyor. Nerede bir gözyaşı varsa orası ya İslam devleti yada orada yaşayan Müslümanlar var. Bu da demek oluyor ki; günümüzde batılı temsil eden Siyonizm, kendi dinini hakim kılmak için son sürat hedefine kilitlenmiş. Bu hedefi için önüne geleni parçalıyor. Hedefinin merkezi olan Türkiye'yi bölüp parçalamak için çevresini boşaltıyor. Bunun için Ülkemizin maalesef çevresinde kan ve gözyaşı olmayan komşusu kalmadı. Teker teker etrafımızdaki İslam topraklarını parçalayıp kolay lokma haline getiriyorlar. Bunu yaparken de en büyük desteği Müslüman işbirlikçilerinden alıyorlar. " diyerek sözlerine şu şekilde devam etti:

"Türkiye olarak bir an evvel özümüze dönerek Milli Görüşe sımsıkı sarılmalıyız. Aksi halde İsrail'in bir vilayeti olur, sömürü çarkları arasına gireriz. Bunun tek kurtuluş yolu vardır oda, ecdadımızın yüzyıllarca dünyaya adalet dağıttığı görüş olan Milli Görüş'e dönmektir. Bundan başka çare yoktur.

BİR AN ÖNCE İSLAM BİRLEŞMİŞ MİLLETLER BAKANLIĞINI KURULMALIDIR

ABD, BM, NATO, AB gibi kuruluşlar Siyonizmin birer yan kuruluşlarıdır. Bunlardan destek isteyerek kurtuluş gelir mi? Elbette gelmez ve gelmeyecektir de. Çünkü zulmü yapan taa kendileridir. Onlar için Müslümanlar her zaman düşmandır ve sömürü kaynağıdır. Bundan dolayı ülkemizde en yakın zamanda AB bakanlığı lav edilerek yerine İslam Birleşmiş Milletler Bakanlığını kurulmalıdır. "

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 17.07.2014 14:10
Anahtar Kelimeler:
Süleyman Baş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
eyüp 2014-07-18 20:31:50

akp sizin öğrenciniz.siz bu hale getirdiniz malesef.

Avatar
mülayim uslu 2014-07-26 13:20:56

türkiye israil mallarını almasın

banner90