banner102

Of güne Silah Sesleri İle Uyandı!

Sabah 05.30 sıralarında B.B. adlı vatandaş, aracı ile ilçe merkezinde giderken kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından durdurularak silahlı saldırıya uğradı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
25 Ağustos 2014 Pazartesi 15:30
Of güne Silah Sesleri İle Uyandı!

Görgü tanıklarının ifadelerine göre sabah 05.30 sırlarında kendi özel aracı ile Of PTT karşısında seyir halinde ilerlerken, kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından 'lastiğin patlak' diyerek araç durduruldu. Aracı durduran kişi(ler) aracından inen B.B adlı kişiye iki kurşun sıkarak ayağından yaraladılar.  

Silahlı saldırıda bulunan kişi(ler) hemen olay yerinden uzaklaşırken, yaralanan B.B adlı kişi ise olay yerine kısa bir süre sonra gelen ambulans ile Of Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralan kişinin hastanede tedavi altında iken 'Benim güvenliğim burada tehlikede, beni Rize'ye götürün' dediği söylendi.

Olayla ilgili Of Emniyeti tarafından soruşturma başlatıldı. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 26.08.2014 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90