banner102

Of Halkından Elektrik Tepkisi

Of İlçesinde sıklıkla karşılaşılan elektrik kesintisi Of halkını çileden çıkardı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Şubat 2014 Cumartesi 20:15
Of Halkından Elektrik Tepkisi

Neredeyse hiçbir haftayı boş bırakmayan elektrik kesintileri karşısında çileden çıkan Of halkı, çareyi her ne kadar pansuman tedbirlerde arasa da, yinede durumdan memnun değil.

Özellikle esnaflar için kabus haline gelen elektrik kesintileri, her ne kadar şikayetler artsa da herhangi bir düzenleme yapıl(a)mıyor.

Sabah saatlerinde sıklıkla kesintilerin yaşanması, işyerlerinde otomatik kepenk kullanan esnafı adeta kapısının önünde bekçi yapıyor.

Özellikle elektronik eşyalar için başlı başına dert olan bu kesintiler sebebiyle birçok esnafın elektronik eşyası arızalanıyor. Bu arızların kesin sebepleri yazıya dökülemeyince esnaf zararı sürekli kendi cebinden ödüyor.

Çileden çıkan Of halkı şu soruları sorarak yetkililerden cevap bekliyor:

-Elektrik kurumu halka hizmet için kurulmuşsa, neden kendilerinden kaynaklanan zararları karşılamıyorlar?
-Elektrik faturalarını, ya imkanı olmadığı, yada ilçede bulunmadığı için ödeyemeyen abonelere, hiç sebebe bakmaksızın kesme-açma cezasının uygulanması hizmet için mi?
-Sabah saatlerinde elektrik kesintisinden dolayı işyerini açamayıp zarar edenlerin zararlarını kim karşılayacak?
-Akşamları elektrik kesintisinden dolayı kararan caddelerde hırsızlık yaşansa bunun sebebi kim olacak?

Bu sorular gibi birçok soru soran Of halkı, yetkililerden bir an önce bu sorunların düzeltilmesini ve sıklıkla yaşanan elektrik kesintisinin bir an önce bitmesini istiyor. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 01.02.2014 20:17
Anahtar Kelimeler:
Elektrik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 2014-02-02 15:11:09

haber başliğinda ''yeter artik pes dedirttiniz of halkini'' ne demek anlayamadim?

Avatar
of k.k.o. 2014-02-02 11:07:37

saadet p.si başbakanliği kazanirsa elektrikler,su,doğalgazlar,telefonlar,internetler kesinlikle keşilmeyecek????????????....türkiyede hiç bir banka faiz veremeyecek????????????....herkesin evinin tam kapısına kadar beton ve astfalt yollar gelecek???????????...tüm dünyalan alakamiz olmayacak??????????????????...türkiye kimseyi tanımayacak????????????????????...sadece saadetleri taniyacağiz saadetleri.

Avatar
Süleyman USTA 2014-02-02 07:00:08

devletn güzide kurumları özeleştirmeyle peşkeş çekilirse,tabiki adamların gözleri paradan başka birşey görmez.

Avatar
adamın biri 2014-02-02 00:42:25

özelliştirmeyi savunanlar,faizcilikten konuşanlar bunları da açıklasın

Avatar
Faruk Keleş @murat 2014-02-02 19:01:22

haberin başlığı gayet net değil mi? üstelik yorumlara bakıldığında sanki haber belediyeye karşı yapılmış gibi anlaşılıyor. maalesef haberler ön yargı ile okunuyor. halbu ki bütün okuyuvular kendi tarafından bakabilselerdi, bu haberin her okuyanı ilgilendirdiğini ve bundan dolayı teşekkür edeceğini düşünüyorum. fakat maalesef ön yargı ağır basmış.

banner90