banner102

Of Hayrat Genç Girişimciler Platformu'ndan Ramazan organizasyonu

Of Hayrat Genç Girişimciler Platformu Ramazanda ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 36 adet ramazan kolisi hazırladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
02 Mayıs 2021 Pazar 23:30
Of Hayrat Genç Girişimciler Platformu'ndan Ramazan organizasyonu

Konu hakkında açıklama yapan Of Hayrat Genç Girişimciler Platformu Başkanı Emir Kağan Çakıroğlu; “Salgın döneminde de olsa güzel bir Ramazan ayı geçirmeleri için ihtiyacı olan hemşehrilerimize bir nebze faydamızın dokunması bizleri mutlu ediyor. Biz Of Hayrat Genç Girişimciler Platformu olarak geçen sene Ramazan ayına müteakip olarak, Of ve Hayrat'taki ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına yönelik başlattığımız organizasyonlarımızı, bu Ramazan İstanbul'daki hemşehrilerimizi kapsayacak şekilde arttırarak gerçekleştirdik.

Bu Ramazan ayında kumanya kolilerimizi Karacalar derneği başkanınız Sayın Ali Karaca'ya belirlenen köy dernekleri başkanlarımıza ulaştırmak üzere teslim ettik. Başkanımız Ali Karaca'ya desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Bundan sonrada tüm gücümüzle Of ve Hayrat için elimizden geleni en iyisini yapmak için çabalayacağız.

Bizlere maddi manevi desteklerini esirgemeyen birçok hayırsever hemşehrimize teşekkürü borç biliriz. Of ve Hayrat'ın kadim diğerlerinden aldığımız güç ile hizmetlerimizi devam edecektir.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90