banner102

Of Hayrat Gençlik Platformundan öğretmenlere jest

İstanbul’da faaliyet gösteren Of Hayrat Gençlik Platformu 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Of’ta görev yapan öğretmenlere çeşitli hediyeler vererek Öğretmenler Gününü kutladılar.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
27 Kasım 2020 Cuma 13:58
Of Hayrat Gençlik Platformundan öğretmenlere jest

Hazırlanan hediyeler için Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürleri Hasan Tekke, Osman İşçi, Of Hayrat Gençlik Platformu Başkanı Emir Kağan Çakıroğlu, Başkan yardımcısı Özcan Çalık, okul müdürlerinin katılımıyla program düzenlendi. Pandemi dolayısıyla okulda bulunmayan öğretmenlere hediyeleri okul idarecileri tarafından iletilmek üzere okul müdürlerine teslim edildi.  

Hediye taktim töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu konuşmasında, “ Bu özel günümüzü unutmayıp bizleri hatırlayan Of Hayrat Gençlik Platformu’nun değerli başkan ve yönetimine teşekkür ediyorum. Geçen ay da ilçemiz esnaflarından toplamış oldukları; ayakkabı ve giysiye muhtaç öğrenciler için kullanılmak üzere hediye çeklerini bizlere verdiler. Bizler öğrencilerimize bunları ulaştırarak alan elle veren el arasında köprü görevi ifa ettik. İnşallah bu ve bunun gibi güzel etkinlikleri devam eder. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Of Hayrat Gençlik Platformu Başkanı Emir Kağan Çakıroğlu da yaptığı konuşmada, “ Bizler İstanbul’da Oflu ve Hayratlı hemşerilerimizle dayanışma içerisinde bir araya gelerek faaliyet göstermeye çalışıyoruz. Böylece birlik ve beraberliğimizi pekiştirici sosyal ve kültürel etkinlikler yaparak daha çok hemşerimizle bir arada olmak arzusundayız. Bu düşüncelerle arkadaşlarla bir araya gelerek zaman zaman Of’ta da faaliyet yapmaya gayret ediyoruz. Hayatımızda önemli yeri olan öğretmenlerimizin özel günleri 24 Kasım Öğretmenler Günlerinde öğretmenlerimize çam sakızı çoban armağanı hediye verelim dedik. Sağ olsun Milli Eğitim Müdürümüz İdris Kabahasanoğlu bu konuda bizlere aracılık ederek 650 öğretmenimize çam sakızı çoban armağanı hediye hazırladık. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” sözleriyle duygularını ifade etti.

Son Güncelleme: 27.11.2020 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90