banner102

OF HEM ’den SBS kursu ve sınav öncesi eğitim

Of Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından İlköğretim okullarının 6.7.8. sınıflarına Seviye Belirleme (SBS) kursları açıldı.

31 Mayıs 2013 Cuma 10:03
OF HEM ’den SBS kursu ve sınav öncesi eğitim

 İlçe merkez ve köylerin İlköğretim Okullarından gelen tüm istekleri değerlendirerek, okulların eğitim-öğretim saatleri dışında ve hafta sonları eğitim verilmek üzere kurslar açıldı.

Temel derslerden Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler ve İngilizce dersleri verilen kurslar, Of Mikdat Sarıalioğlu İlköğretim okulunda hafta sonu verilmek üzere 14 Haziran’a kadar devam edecek.

İlçe merkezinin dışında bulunan köy okulları da, kendi bünyelerinde kurslar açtı. Bu köylerde bulunup kendi istekleri doğrultusunda imkânı olan öğrencilerde, ilçe merkezinde bulunan kurslara katıldı.

Nuhoğlu Vakfı tarafından da desteklenen Seviye Belirleme (SBS)Kurslarında yapılan denemeler sonucunda, başarı elde eden (85 puan ve üstü alanlar) 24 öğrenciye 10 günlük yoğunlaştırılmış ayrı bir kurs açıldı.

Of Halk Eğitim Merkezinde açılan yoğunlaştırılmış özel Seviye Belirleme (SBS) kursu, 14 Haziran’da son bulacak.

Açılan bu kurslarda, Okulların Müdürleri tarafından teklif edilen öğretmenler görevlendirildi.


 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 31.05.2013 11:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90