banner102

Of HEM'den Kabahasanoğlu’na ziyaret

Of Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve personeli başarılı bir yılsonu sergi açılışının ardından müdür ve personelle İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Mayıs 2016 Pazartesi 15:17
Of HEM'den Kabahasanoğlu’na ziyaret

Ziyarette misafirleriyle tek tek ilgilenen İdris Kabahasanoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ;” Milli Eğitim sistemimiz örgün ve yaygın eğitim şeklinde eğitim veriyor. Okullarda örgün eğitimin yanında Halk Eğitim Merkezleri yaygın eğitim hizmeti veren kurumumuzdur. Bu kapsamda Of Halk Eğitim Merkezimizin çalışmalarını son derece başarılı ve faydalı buluyorum. Bu kurumumuzda bu sene 258 adet mesleki, sosyal ve kültürel kurs açılmış olup 4910 kursiyer Halk Eğitim Merkezlerimizin kurslarımıza devam etmiştir. Bu sayı Of nüfusunun 1/4´ inin bu kurslardan faydalandığını gösteriyor. Gerçekten halkımızın eğitimi açısından önemli bir sayıdır. Müdür beyin ve siz değerli hocalarımızın gayretli çalışmaları bu seneki sergimizdeki ürünlerden de kendisini göstermiştir. Burada kursiyerlerin elde edeceği beceriler onların geçimlerine ve geleceklerine önemli katkıda bulunacağını düşünüyorum. Şahsınızda tüm öğretmen ve çalışanlarınızı kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” sözleriyle ifade etti.

Of Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Dunay da yaptığı konuşmada;" Her ne kadar taşındığınızda sizleri ziyaret etmiş olsak da yılsonu sergimiz nedeniyle tam anlamıyla bu ziyareti eksik bir ziyaret olarak gördük. Çok Şükür ki sergimizin açılışını sorunsuz tamamladık. Kurs hocalarımızla hem size hoş geldiniz ziyareti hem de bizlere her zaman vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür etmek için ziyaretinize geldik. İnşallah Of halkına bundan sonra da daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Ziyarette Of Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve personeli Of İlçe Milli Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürleri Süleyman Bedir ve Numan Turan’a kendi yapmış oldukları tablolar hediye ettiler. Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Son Güncelleme: 09.05.2016 15:35
Anahtar Kelimeler:
İdris Kabahasanoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90