banner102

Of İHO’dan Geleneksel Bilgi Yarışması

Of İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri yılsonu eğitim faaliyetleri kapsamında gelenek haline getirdikleri Bilgi Yarışmasında heyecan yaşadılar.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Haziran 2016 Cumartesi 02:53
Of İHO’dan Geleneksel Bilgi Yarışması

Okulun konferans salonunda yapılan Bilgi yarışmasında 5,6 ve 7. Sınıf öğrencileri kendi aralarında yarıştılar. Yarışmada; Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, Arapça, İngilizce ve Genel Kültür alanında her alandan 3’er soru soruldu. Normal sürede eşitlik bozulmayınca yedek sorulara geçildi. Yedek soruların sorulmasında da uzun süre eşitlik bozulmadı. Bu çekişmenin sonunda ilk 3’e giren sınıflar belirlendi.

5. sınıf öğrencilerin yarıştığı Bilgi Yarışmasında; 5/F birinci, 5/B ikinci, 5/E üçüncü oldu.6. sınıflar arası Bilgi Yarışında ise;  6/F birinci, 6/E ikinci, 6/C üçüncü oldu. 7. Sınıf öğrencilerinin Bilgi Yarışmasında 7/B birinci, 7/D ikinci, 7/A üçüncü olarak yarışmaları tamamladılar.

Of İmam Hatip Okul Müdür Yardımcısı Murat Sarıusta; ”Okulumuzda geleneksel hale getirdiğimiz sınıflar arası Bilgi Yarışmasında amacımız öğrencilerimizin dönem sonunda hem eğlendirmek hem de okulun son günlerindeki stresinden onları uzaklaştırmaktı. Gerçekten çok çekişmeli ve heyecanlı bir yarışma yaşadık. Bir ara elektrikler kesilmesinde telefon ışığı altında yarışmaya devam ettik. Öyle bir çekişme oldu ki 35 soruya kadar çıkıp sonucu ancak belirlediğimiz sınıflarımız oldu. Bu bakımdan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. İnşallah ileriki eğitim öğretim yıllarında da bu tür eğitsel etkinliklere devam edeceğiz.” diyerek yarışmayla ilgili düşüncelerini ifade etti.

Son Güncelleme: 11.06.2016 02:54
Anahtar Kelimeler:
Murat Sarıusta
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90