banner102

Of İmam Hatip Lisesi Kenya’da su kuyusu açtı

Of Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve velilerinin 2022-2023 eğitim-öğretim yılı başında başlatmış oldukları yardım seferberliği meyvelerini verdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Nisan 2023 Salı 15:09
Of İmam Hatip Lisesi Kenya’da su kuyusu açtı

Toplanan yardım paraları İnsani Yardım Vakfı (İHH) aracılığıyla Kenya’ya ulaştırılıp su kuyusu açıldı. Of Anadolu İmam Hatip Lisesi Su Kuyusunun açılması hem bölge sakinleri tarafından hem de Of İmam Hatip Lisesi camiası tarafından büyük sevince neden oldu.

Of Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Çapoğlu konu ile ilgili olarak; “Rahmet ve mağfiretin sağanaksağanak yağdığı mübarek Ramazan ayında Of İmam Hatip Lisesi öğrenci ve velilerimizle 2022-2023 Eğitim öğretim yılı başında çalışmasını yaptığımız Afrika’da su kuyusu açma niyetimiz gerçekleşti şükürler olsun. Toplanan paralar İHH aracılığıyla acil su ihtiyacı olan Kenya’da karşılık buldu ve su kuyusunun hizmete açıldığı haberinin aldık. Okul olarak bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca su kuyusundan artan para ile 33 katarakt ameliyatı gerçekleştirildi. Bu sayede 33 insanın yeniden dünyayı görmesine vesile olduk. Emeği geçen öğretmenlerimizden, öğrencilerimizden ve velilerimizden Allah razı olsun. Rabbim yardımlarını kabul etsin. İnşallah bu tür etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecek.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90