banner102

Of İmam mezunları 20. Buluşmayı gerçekleştirdi

Geçen yıl pandemi nedeniyle yapılamayan Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneğinin (OFİMDER) geleneksel Vuslat Programı bu yıl kendi binasında yapıldı. Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensuplarının buluşma etkinliği bu yıl 20.’sinin düzenlenmesi ile gelenek devam ettirilmiş oldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Temmuz 2021 Pazartesi 17:48
Of İmam mezunları 20. Buluşmayı gerçekleştirdi

Of Anadolu İmam Hatip Mezun ve Mensuplarının buluşma programı OFİMDER’in yeni hizmet binası olarak tamirat ve tadilattan geçirilen Ballıca Belediyesi eski binasında icra edildi. Buradaki programa; TÜBİTAK İstişare Kurulu Üyesi Hasan Çep, EPDK Eski Başkanı Hasan Köktaş, Gençlik ve Spor Eski Genel Müdürü Mehmet Atalay, Ak Parti Of ilçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Dernek Başkanı Ali Ulusoy, Dernek Yöneticileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Okulun Eski Müdürü Ali Sabri Korkmaz, Müdür Yardımcısı Dursun Abdullahoğlu, Okulun eski ve yeni öğretmenleri ile okuldan mezun olan öğrenciler ve veliler katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılışında  Ofimder Başkanı Ali Ulusoykısa bir selamlama konuşması yaptı.Başkan Ulusoy  programa teşrifleri nedeniyle katılımcılara teşekkür etti.

Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da Of’taki eğitim faaliyetleri ve İmam Hatip Okulları’nda eğitim gören öğrenciler hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Programda söz alan eski idareciler, öğretmenler ve mezunlar birer selamlama konuşması yaptılar. Programda okulun eski mezunlarından, yönetim kurulu üyesi, imam hatip Mehmet Türkyılmaz hoca dua yaptı. Duanın ardından geleneksel vuslat pilav ve kavurması yenildi. Yemeğin ardından katılımcılar küçük gruplar halinde sohbet etti. Sohbetin ardından çekilen toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.

Son Güncelleme: 26.07.2021 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90