banner102

OF Karate Takımı Kampa Girdi

Of Karate Takımı 3-6 Ağustos 2017 tarihinde Gaziantep’te yapılacak olan Türkiye Ümit, Genç ve 21 yaş altı karate şampiyonası ve Dünya Şampiyonası Türk Milli Takımının seçmeleri için Beşikdüzü’nde 3 günlük kampa girdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
22 Temmuz 2017 Cumartesi 13:41
OF Karate Takımı Kampa Girdi
Yıllarca başarıdan başarıya koşup, yüzlerce şampiyon yetiştiren Of’u spor branşları arasında en iyi temsil eden Of Karate Takımı 3-6 Ağustos 2017 tarihinde Gaziantep’te yapılacak olan Türkiye Ümit, Genç ve 21 yaş altı karate şampiyonası ve Dünya Şampiyonası Türk Milli Takımının seçmeleri için Beşikdüzü’nde 3 günlük kampa girdi.

Kampa katılan Sivas bölge, Erzincan bölge, Giresun bölge ve Trabzon bölge takımları kampı en verimli şekilde devam ettiriyor.

Konu hakkında açıklama yapan Antrenör Salih Doğan sözlerine Trabzon Karate İl Temsilcisi Muharrem Ali Cora’nın Türkiye Karate Federasyonu Minik Yıldız Teknik Kurul Başkanı olmasını kutlayarak başladı.

Kampa girerek genç sporcuları önemli müsabakalara hazırılayaraklarını söyleyen Doğan, “’3-6 ağustos 2017 tarihlerinde Gaziantep’te yapılacak olan Türkiye Ümit Genç ve 21 Yaşaltı Karate Şampiyonası var ayrıca pazar günü ekim ayı yapılacak olan dünya şampiyonası kiloları oluşturulacak,2 ay boyunca sürekli istasyon çalışmaları ve kumite ağırlıklı çalışma yaptık, 3 günlük Beşikdüzü kampımızdan sonra 2 günde Tonya’da kamp yapacağız. Ayın 1 inde de Gaziantep’e yola çıkacağız iyi bir hazırlık dönemi geçirdik ayrıca Trabzon Karate İl Temsilcisi Muharrem Ali Cora Türkiye Karate Federasyonu Minik Yıldız Teknik Kurul Başkanlığına getirildi, kendilerini tebrik ediyorum ve iki yıldan beri Trabzon karatesi, Türkiye şampiyonasında özellikle ümitlerde başarı almaya başladı. Özellikle bu sene Avrupa’ya giden ve balkan şampiyonu olan sporcumuz Samet Saylam 2 aylık ciddi bir sakatlıktan sonra iyi bir form yakalayıp eskisinden daha iyi görüntüde, inşAllah bir aksilik olmazsa ana gayemiz Of’tan dünya şampiyonasına sporcu çıkarmaktır.’’ Dedi.

Haber Foto: Hami Bayram

Son Güncelleme: 22.07.2017 13:42
Anahtar Kelimeler:
Salih Doğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90