banner102

Of Karate Takımının Şubat ayı Kuşak Töreni

Of Belediye Karate Takımı öğrencileri, Halk Eğitim merkezi binasındaki salonlarında yaptıkları gösterilerle izleyenleri heyecanlandırırken, gösteri sonunda kuşak töreni ile 46 sporcu yeni kuşağa geçti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Şubat 2015 Çarşamba 18:41

 4 ile 40 yaş arası sporcuların eğitim gördüğü Of Belediye Karate Spor Kulübünün Şubat ayı kuşat sınavına Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Başkan Yardımcısı Halil Aliresioğlu, Of Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar ve çok sayıda sporcu velisi katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan Başkan Sarıalioğlu, "14 yıldır büyük başarılara imza atan sayın Salih Hocamızın antrenörliğinde yetişen sporcular ülke çapında birçok başarıya imza attılar. Bu başarılarından dolayı başta Salih hocamızı ve kıymetli sporcularımızı tebrik ediyorum. " diyerek sporculara destek veren bütün velilere de teşekkür etti.

Tören öncesi kısa açıklama yapan Of Belediye Karate antrenörü Salih Doğan, halkımızın birçoğunun bu sporu gereği gibi tanımadığı ve bilmediğini söyleyerek, "Ülkemizde birçok kişi sporu sadece çocukların yaptığını düşünüyor. Halbuki her yaşta insanın spor yapması kendi sağlığı için çok önemli bir etkendir. Bunun için her insanın düzenli olarak spor yapması gerekiyor." diyerek programa katılanlara teşekkür etti.

Kuşak töreni, konuşmaların arından karate gösterileri ve kuşak takdim töreni ile son buldu.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 11.02.2015 18:42
Anahtar Kelimeler:
Salih Doğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ZFRSNMZ 2015-02-11 21:17:47

ÇOK GÜZEL HABER OLMUŞ ÇOK SAĞOLUN RESİMLERE BAKARKEN BİR KEZ DAHA O ANLARI YAŞADIM

Avatar
ahmet korkmaz 2015-02-11 22:44:50

karate sporumuzun vede almış olduğumuz başarıların geniş kitlelere ulaşmasında azami gayret gösteren ofun nabzı çalışanlarına sonsuz tşkler

Avatar
AKBABA 2015-02-13 22:02:51

HELAL OLSUN GERÇEKTEN OF'UN YÜZ AKLARI.

Avatar
ZFRSNMZ 2015-02-13 22:20:36

ofunnabzi.com ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.GENÇLİĞİMİZİN BU TÜR FAALİYETLER İLE KÖTÜ YOLLARDAN KURTULMASINI ÜMİT EDİYORUM.AYRICA KUŞAK SINAVINA GELİP ÖĞRENCİLERİ ONURE EDEN SAYIN BAŞKANIMIZ SALİM SALİH SARALİOĞLU, HALİL ALİREİSOĞLU VE EKİBİNEDE TEŞEKKÜR EDİYORUM.. SAYGILAR

Avatar
ŞENOL 2015-02-15 10:07:34

ÇOCUKLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM.BAŞKANIMIZ SALİM SALİH SARALİOĞLUNA HALİL ALİREİSOĞLU NA SALİH DOĞAN HACAMIZA VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE SAYGILAR GÜÇLÜ YARINLAR İÇİN GÜÇLÜ GENÇLİK...

Avatar
BURHAN 2015-02-15 16:56:33

HOCAMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

banner90