banner102

Of Kaymakamı Arslan'dan sağduyu çağrısı

Bir sosyal paylaşım sitesinde bölücü terör örgütü PKK lehine paylaşımlarda bulunarak şehitlere hakaret ettiği iddiasıyla Vatandaşlar tarafından Of Polis Merkezi amirliğine teslim edilen şüpheli için toplanan vatandaşlara Of Kaymakamı Eren Arslan sağduyu çağrısında bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
08 Ocak 2015 Perşembe 03:24
Of Kaymakamı Arslan'dan sağduyu çağrısı
Olayın duyulmasıyla birlikte bazı vatandaşların Of İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde toplanması üzerine olay yerine gelen Of Kaymakamı Eren Arslan, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Siyasi Parti İlçe Başkanları, vatandaşlara sağduyu çağrısı yaptı.

İlçede yaşayan bir vatandaşın sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı iddia edilen ve henüz doğruluğu ispatlanmamış bazı sözlerin olduğunu belirten Kaymakam Arslan "Böyle bir paylaşım yaptığı iddia edilen kişi 17 yaşında olup, vatandaşlarımız tarafından İlçe Emniyet Amirliğine teslim edilmesiyle ilgili gerekli adli işlemler başlatılmış olup, bu konuda ki çalışmalar devam etmektedir" dedi

İlçede herhangi bir huzursuzluk veya gerginliğe sebep olacak bir durumun söz konusu olmadığını belirten Arslan, "Bu konuda vatandaşlarımızı bir kez daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Yapılacak provokatif hareketlerin, ilçemizin ve ülkemizin huzuruna yönelik maksatlı  hareketler olacaktır. Bir kez daha tekraren ifade etmek istiyorum ki gerek polisimiz gerek adli merciler konu üzerinde çalışmalarına devam etmektedirler.Siz çok kıymetli hemşehrilerimden  sakin ve duyarlı davranmanızı bekliyorum. Şunu da ifade etmek isterim ki her kim bu ülkemizin tartışılmayacak değerlerine ve sembollerine karşı bir suç işlerse mutlaka kanunlar önünde hesabını vereceklerdir. "diye ifade etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 08.01.2015 09:42
Anahtar Kelimeler:
Eren Arslan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
enver yavuz karaaslan 2015-01-10 00:48:23

Evet sayin kaymakamimizin dedigi gibi gereken yapildi ve o vatan haini pkk li serbest birakildi.yeni turkiyede gereken yapilacak dedikleri bu. vatan hainligi serbest bi ifade ver cik okadaremin olunki gereken yapilacaktir hemde en yakisir sekilde gerekeni biz yapacagiz millet yapacak.

banner90