banner102

Of Kaymakamı Memiş İnan oldu

Daire başkanlığı, genel müdürlük, vali yardımcılığı ve kaymakamlıklara ilişkin, Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. 427 mülki idare amirinin görev yeri değişti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
14 Temmuz 2020 Salı 14:16
Of Kaymakamı Memiş İnan oldu

Görev yeri değişenler arasında Trabzon’da bir Vali Yardımcısı ile 6 İlçe Kaymakamı değişti.

Of Kaymakamı Eyüp Fırat Muğla Fethiye Kaymakamlığına atanırken, Of Kaymakamlığına Siirt Şirvan Kaymakamı Memiş İnan atandı.

Yayımlanan Kararnameye göre Trabzon Vali Yardımcısı Nusret Şahin, Antalya Kepez Kaymakamı olurken Mersin Mezitli Kaymakamı Emin Sait Karahaliloğlu Trabzon Vali Yardımcısı oldu.

DEĞİŞEN İLÇE KAYMAKAMLARI

Değişen diğer ilçe kaymakamları da şu şekilde oldu: Of Kaymakamı Eyüp Fırat Muğla-Fethiye kaymakamlığına, Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem Iğdır-Tuzluca Kaymakamlığına, Hayrat Kaymakamı İbrahim Şenkon Karabük-Eflani kaymakamlığına, Köprübaşı Kaymakamı Uğur Tutkan Tunceli-Nazimiye Kaymakamlığına, Araklı Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin Sinop-Boyabat Kaymakamlığına, Düzköy Kaymakamı Yasin Akgül Kahramanmaraş-Nurhak Kaymakamlığına atandı. 

YENİ ATAMASI YAPILAN KAYMAKAMLAR

Siirt-Şirvan Kaymakamı Memiş İnan Of Kaymakamlığına,  Sinop-Durağan Kaymakamı Osman Çelikkol Çaykara Kaymakamlığına, Erzincan-Tercan Kaymakamı Kürşad Karaca Araklı Kaymakamlığına, Antalya-Gündoğmuş Kaymakamı Murat Ekinci Köprübaşı Kaymakamlığına ve atandı. Hayrat ve Düzköy İlçe Kaymakamlıkları ise boş kaldı.  

Of ile Kaymakamı Memiş İnan Kimdir?

Of İlçe Kaymakamı Memiş İnan 29 Ekim 1984 tarihinde Adana’nın Kozan İlçesine bağlı Dilekkaya Köyünde doğdu. İlk ve Ortaöğretimini Kozan’da tamamladıktan sonra 2001 yılında ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’ne kaydoldu. 2007 yılında Üniversiteden "Onur Öğrencisi" başarısıyla mezun oldu.

Kaymakam Adaylığı Yazılı ve Sözlü Sınavlarında başarılı olarak 21 Mart 2008’de Adana Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı. 

Niğde’nin Çamardı ve Afyonkarahisar’ın Şuhut İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevini ifa etti.
Fransızca öğrenmek, Fransız devlet yapısını tanımak, bilgi ve görgüsünü arttırmak maksadıyla Fransa’da bir yıl bulundu. İleri seviyede İngilizce ve Fransızca bilen İnan, 19.02.2011’de Han İlçesinde asaleten görevine başladı. Valilik emriyle 27.11.2011 tarihinde İnönü Kaymakam Vekilliği görevine atanan Memiş İnan, 07.08.2012 tarihinden 24.08.2013 tarihine kadar İnönü Kaymakamlığı görevini asaleten yürüttü. 24.08.2013 ile 25.07.2015 tarihleri arasında Tunceli Pertek Kaymakamı olarak görev yapan Kaymakam Memiş İnan, 09.08. 2015 tarihinde Doğanşehir Kaymakamı olarak görevine başladı. 07.09.2017  tarihinde Siir Şirvan Kaymakamı olarak göreve başlayan Memiş İnan 14 Temmuz 2020  Cumhurbaşkanlığı 2020/362 Sayılı Atama kararı ile Of Kaymakamlığına atandı.  

Kaymakam Memiş inan, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 28.08.2020 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90