banner102

Of Kurban pazarında satışlar başladı

Kurban bayramının yaklaşmasıyla kurban pazarlarına kurbanlık hayvanların gelmesi hızlandı. Of Fidanlık bölgesinde bulunan Of hayvan pazarında da gelen kurbanlık hayvanlar alıcılarını bekliyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Haziran 2022 Perşembe 17:43
Of Kurban pazarında satışlar  başladı

Kurban pazarında  Of Belediyesi tarafından alt yapı çalışmaları yapılarak geçen yıllara göre daha iyi konuma getirilen kurban pazarında fiyatlar vatandaşların bütçelerini hayli zorlayacağa benziyor.

Kilosu canlı olarak 60- 70 lira arasında değişen fiyatlar konusunda vatandaşlar da tepkili satıcılar da tepkili. Hayvan satıcıları yaptıkları açıklamada; “Yem fiyatları geçen yıla göre 2-3 katına çıkmış. Ot fiyatları 3,5 – 4 bin lira olmuş. Ulaşım giderleri herkesçe malum, her gün akaryakıta gelen zamlardan bizler de nasibimizi alıyoruz. Buna paralel olarak da kira giderlerinin artması ile bizler de zor durumdayız. Bizler de fiyatların bu seviyelerde olmasından mutlu değiliz. Herkes için hayırlı ve bereketli bir dönem olmasını diliyor, herkesin keseceği kurbanların şimdiden kabul olmasını diliyoruz.” sözleriyle düşüncelerini ifade ettiler.

Küçükbaş hayvanların henüz pazara inmediği Of Kurbanlık pazarında büyük baş hayvanlar ortalama 20 ile ile 40 bin lira arasında satışı yapılıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90