banner102

Of Kuzey Yıldızı'ndan Gazeteciler Günü Ziyareti

Of Kuzey yıldızı Derneği Yönetimi 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle Of Medya Derneği’ni ziyaret ederek gazeteciler gününü kutladılar.

13 Ocak 2014 Pazartesi 16:48
Of Kuzey Yıldızı'ndan  Gazeteciler Günü Ziyareti

10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle Of Medya Derneği’ni ziyaret eden Kuzey Yıldızı Derneği Yöneticileri Medya Derneği Yönetimi vasıtasıyla tüm gazetecilerin ve medya çalışanlarının gazeteciler gününü kutladılar.

Kuzey Yıldızı Derneği Başkanı Turgay Kar ve Dernek Yönetiminin katıldığı ziyarette Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar, Başkan Yardımcısı Ahmet Muratoğlu ve Dernek Yöneticileri ile Of ve Türkiye gündemi üzerinde sohbet ettiler.

Ziyaret nedeniyle mutlu olduklarını belirten Başkan Yaşar, “Of Medya Derneği olarak çıkmış olduğumuz yolculukta kısa sürede önemli tanıtım faaliyetleri gerçekleştirdik. Amacımız Of’taki tüm kamu, özel, sivil ve siyasi kuruluşların paydaşı olarak bu kurumların faaliyet ve bilgilendirmelerini en doğru ve en objektif bir şekilde halkımıza ulaştırmak olacaktır. Kuzey Yıldızı Derneği’miz de yapmış olduğu başarılı çalışmaları ile Of’umuzun en aktif sivil kurumlarından birisidir. Bugün bunu bir kez daha gösterdiniz. Sizlere teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Of Medya Derneği’nin farklı düşüncelerde olan gazetecileri aynı çatı altında buluşturmasının güzel bir olay olduğunu belirten Başkan Kar, “Aynı amaç uğruna çalışan insanların ortak paydalarda buluşması güzel. Of’umuz için özveriyle çalışıyorsunuz. Yapmış olduğunuz haberlerle bizlerin çalışmalarına katkı sağlıyorsunuz. En son düzenlediğimiz Aşure programında sizlerin haberleriyle hedeflerimizin çok üzerinde bir desteğe ve aşure dağıtımına ulaştık. Sizlere teşekkür ediyoruz. Desteklerinizin devamını diliyoruz” dedi.

 

Son Güncelleme: 13.01.2014 16:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90